Categorii
Intrebari de la cititori

Pret metru liniar la gata pentru gard BCA 35 m, Ilfov

Buna ziua, ma intereseaza care este pretul la gata (manopera, materiale, transport, etc) pe metru liniar de gard zidit din BCA, inaltime 2 m, grosime 15 cm, lungime 35 m, in localitatea Caciulati, Ilfov (25 km de Bucuresti). Multumesc!


Intrebare de la Costin, pe adresa redactiei: Pret metru liniar la gata pentru gard BCA 35 m, Ilfov.

23 de răspunsuri la “Pret metru liniar la gata pentru gard BCA 35 m, Ilfov”

Va prezint pentru edificare ce operatii(manopera) si materiale, necesare realizarii gardului.
In afara de conditiile dumneavoastra, adaud o fundatie armata de 30 cm, o elevatie(soclu) de 20 cm, 19 stalpi 25×25 cm, inalti de la soclu cu 1,80 m.

sapat
cofrat soclu si stalpi
fasonat fier
preparat si turnat beton
zidarie bca
tencuit driscuit

Materiale:
nisip, pietris
ciment
scandura rasinoase
sarma legat
fier beton
cuie
BCA
tinci
var
adresa mea de mail este aduncaalex@gmail.com
Va rog sa ma contactati si va trimit devizul pe mail.

Salut am vazut ca esti interesat cat ar costa suma ajunge la 40 de euro metru liniar pentru mai multe informatii sunati la nr 0761870389

Buna ziua ,
Pret materiale-manopera 95 euro.Pentru mai multe detalii VA rog Sa ma contactati la nr 0722305771

V-am dat primul raspuns la cererea dunmeavoastra, in care va spuneam sa ma contactati pe mail.
Va pot spune pretul din devizul intocmit de mine, 64 euro/ml, manopera si materiale.
tel 0720088161

5800 euro
In pret include:
sapat,fier,cofraj,zidarie,transport marfa,tinci decorativa,turnat beton.

Buna ziua,
suntem o firma italiana de 11 ani in romania, gard tencuit si dat decorativa va costa 8780 de lei.
cu stima
massimiliano
0721130850

Bună am de construit un gard de 30m Lungime fundatie 80cm.temelie 50cm.stilpi la 2m.si zidit cu bca de 15 inaltime totala 1,80 m.-și tencuit ….poate cineva să -mi facă un preț? Mulțumesc !!

Suntem interesati de construcția unui gard stradal de 19 ml cu h=2m și un set de porti, pietonala și auto, de 1 m si respectiv 3,6m, la 20 km de București.
Ne intereseaza manopera și materialele pentru orice tip de gard stradal.
Ne-ar place sa vedem, eventual, poze cu lucrări anterioare.

Vreau cel mai mic preț ptr.100m gard 50 de metri au o fundație și stâlpi de 2m din metal

Domnule Mateescu…
CEL MAI MIC PRET ESTE DACA VA FACETI SINGUR GARDUL, PUNETI MANA PE CAZMA,LOPATA SI VEDETI CA NU VA COSTA DECAT MATERIALELE…
SPOR LA TREABA…

Vreau sa stiu manopera la un gard zidit cu bca centura sus pt tigla adeziv de polistiren si tinci, gardul fiind de 65ml.multumesc

Trebuie sa construiesc un gard 56ml fundatie 60*40 cm toclu 40*25cm stalpi 25*25 ,din 2.25 m ,zidarie caramida de 14 cm înălțime 2.3m , ma intereseaza manopera ce pret îmi puteți oferi , rog seriozitate !

Buna ziua, am nevoie sa construiesc un gard pentru deschiderea la drum de 13 ml din care 3,5 m poarta mare si 1 m poarta mica. Inaltimea dorita este 2 m. Doresc ca acest gard sa fie zidit, cu vopsea exteriora si placat cu placi tip caramida 80 cm din cei 2 m. Si mai am un gard cu vecinul lung de 24ml, tot la 2m zidit si vopsea exterior doar pe o parte. Poate cineva sa imi ofere un deviz sau pret pe ML cu materiale?
Multumesc!

Buna ziua, cat ma costa pret final un gard din bca de 9 metri lungime pe 2 metri inaltime? soclul este facut trebuie finisat si pusa gresie. In rest cum se fac toate gardurile. Eu locuiesc in dambovita

Buna ziua,
Ma intereseaza pret gard din bca cca 10 m lungime, 2 m inaltime, pe soclu existent. Intentionez sa inlocuiesc un gard din lemn.

Bună ziua! Mă interesează și pe mine un pret la un gard de 17 ml ( manopera + materiale) beton sau tigla metalica Dragomiresti Deal Ilfov

Vreau sa fac un gard din bca si beton gardul este foarte pretentios in privinta masurilor si cotelor pe care le are cine e profesionist in privinta cofratului cu forme

Bună. Cristian trimitem poze și cotațiile pt un preț. Cu stima Nelu 0752170901

vreau un gard din bca lungime 23 m , inaltime 2,30 , cu centura. Pret pentru manopera.

Doresc sa fac un gard din bca 2 m inaltime in lungime de aprox 26 m. Avand in vedere faptul ca nu ma pricep in acest domeniu si nici date despre solul pe care construiesc, as dorii deplasarea unui specialist la fata locului, evident contracost. Este vorba de Popesti Leordeni!

Sunt interesat de un gard tencuit de bca 15 cm construit pe fundatia de b.a. (cca 30 cm) unui gard cu stalpi 40 x 40 mm cu plasa 2500 x 1500. Ma gandesc ca plasa sa fie armatura (pe partea exterioara) a gardului. Rog oferta estimativa, multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *