Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi metru patrat la rosu, constructie casa lemn

Vreau o casa de lemn, am fundatia si proiectul, care initial au fost facute pentru o constructie de caramida dar m-am gandit serios sa o fac din panouri tip canadian, ampreta la sol este de 130 mp. Cat m-ar ajunge mp la rosu cum s-ar zice? Astept raspuns urgent.


Intrebare de la Samfirescu, pe adresa redactiei: Preturi metru patrat la rosu, constructie casa lemn.

21 de răspunsuri la “Preturi metru patrat la rosu, constructie casa lemn”

manopera la rosu include structura portanta din lemn, sarpante acoperis cu astereala, OSB la exterior pe peretii perimetrali, tratament de ecarisare si ignifugare lemn. Costul manoperei este 60 lei/mp construit, adica parter + etaj sau mansarda (dupa caz)+ acoperis. 0720424045

VREAU SA CONSTRUIESC UN SPATIU COMERCIAL DIN BCA 4.50/10.50M, PARTER SI ETAJ,INVELIT CU TABLA LINDAB.DORESC UN PRET ORIENTATIV AL CONSTRUCTIEI LA ROSU.VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Buna ziua,
Pretul /mp este undeva pana la 110 eur, depinde si de configuratia casei . Incercati sa nu lasati structura prea mult neprotejata .
Atentie !!! lemnul nu este suficient sa fie uscat ci trebuie si tratat termic . Nu acceptati lemn , decat daca este uscat un uscator .
Daca doriti mai multe detalii , va stam la dispozitie si va putem pune in contact cu vechii nostri clienti .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456

Buna ziua,
Activez in domeniul constructiilor cu structuri portante din lemn, din anul 2001.
Specializat in recuperarea, tratamentul si intretinerea suprafetelor din lemn, piatra, marmura, caramida.
Utilizam numai materiale ecologice, reciclabile , pentru a oferi un ambient sanatos. La tratamentul lemnului, utilizam produse pe baza de apa, ceara si rasini naturale. Nu utilizam produse pe baza de solventi, lacuri, care astupa structura celulara a lemnului, fara a permite acestuia sa respire, fapt care faciliteaza formarea condensului si aparitia mucegaiului.
Pentru un raspuns corect, doresc mai multe informatii, despre proiect si materialele care doriti sa le folositi.
Daca se stabileste o posibila colaborare, va prezin portofoliu meu, cu lucrari si atestate.
Multumesc. O zi buna.

Cu stima
Nicusor Tataruca
info@euroconstruct.eu

Buna ziua sunt constructor case din lemn de 20 de ani iar preţul casei la roşu este 120 euro mp din bîrne adica 10/15 grosime şi înălţime iar costul la cheie este de 250 EURO mp pt detali la tel 0746 726 927 sau vasilebaies75@yahoo.com. răspuns. Pt dl zamfirescu. Va multumesc

Buna ziua doamna Stele Sandu.
Astept schitele din proiectul de executie al imobilului, pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu., sau detalii la telefon, daca inca nu aveti proiectul.
Cu toata consideratia, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Am intocmit recent un deviz pentru o casa,fara etaj cu structura din lemn, cum vreti sa construiti si dumneavoastra, dar cu suprafata de 108 mp.Pretul rezultat la gata a fost de 320 euro /mp (manopera si materiale).
Am intocmit deasemenea un deviz pentru o casa semimansardata, cu amprenta pe sol de 64 mp, tot din lemn, pretul pe metru patrat la gata fiind de 287 euro/mp
Daca doriti pot sa extrag din deviz, structura lemn, inclusiv acoperis, placarea exterioara cu osb, termoizolatia,asteriala, si daca doriti si invelitoarea .
daca doriti ma puteti suna la tel. 0720088161.

Buna ziua,
Suntem o firma de constructii italiana care lucreaza in Romania de 11 ani in domeniul constructii la cheie sau la rosu vile si blocuri. Pentru mai multe informatii tre sa ne dati un mail la: hause.steel@gmail.com. Doar asa va putem face o oferta avantajoasa pentru dumneavostra.
Cu referinte reale, lucrarile facute de noi se pot viziona.

Cu stima,
Massimiliano – 0721130850

am dezafectat podul si lam reconstruit cu 60 cm mai inalt pe aceias structura de lemn si aceias suprafata dar mi se cere proiect ca podul va deveni mansarda, cat ma costa proiectul pe mp ?

Buna ziua
As dori un pret estimativ la o casa cu 3 camere doar parter, pe structura de lemn
Casa are 190 metrii patrati
Pret la rosu va rog

Buna ziua pt detalii ma puteti contacta la nr de tel 0757249261 in momentul de fata suntem la finalizarea unei constructii pe structura de lemn in if

As vrea sa costruisc o casa 100mp…2dormitoare,1sufragerie..baie mare…baie mica..bucatarie. ..veranda…de lemn …cu fundatie..la cheiè …un Pret va rog cu proiect. ..totul

Buna seara,as vrea sa stiu ce costuri ar fi la rosu pentru extinderea casei, un etaj,aproximativ 80 m2, pe structura de lemn sau zidarie.Multumesc

Buna ziua.
Am o fundatie deja facuta si as vrea sa extind o cabanuta cu inca 4.2/3.5 m . Aproximativ 15 mp.
Ma intereseaza un deviz estimativ.

Cit ar costa manopera pentru o cabana din lemn si OSB cu amprenta de 50 metrii patrati asezata pe o fundatie din beton ce reprezinta livingul ? Fac precizarea ca detin materialele necesare . Constructia se afla in zona Dimbivicioara , jud. Arges.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *