Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi placare cu piatra naturala curte 150 m2 – Bucuresti

Buna ziua, ma intereseaza sa plachez cu piatra naturala o curte de 150 m2 sau daca aveti alte variante pentru placare (nu tin neaparat sa fie piatra naturala). In curte vor intra si masini.
Ma intereseaza pretul final manopera materiale / m2.
Locatie: Bucuresti.


Intrebare de la Robert, pe adresa redactiei: Preturi placare cu piatra naturala curte 150 m2 in Bucuresti.

14 răspunsuri la “Preturi placare cu piatra naturala curte 150 m2 – Bucuresti”

manopera placare cu piatra naturala 40 lei/mp, materialele in functie de varianta dorita si de cantitati se pot calcula. 0720424045

daca va intereseaza cu adevarat, contactatima detin si piatra, pentru mai multe informati 0722148503 .

Inteleg ca este vorba de a amenaja pavimentul unei curti in care vor intra si masini.
Pentru o lucrare durabila este necesar ca stratul suport al placajului, indiferent de natura acestuia , sa fie compus , de jos in sus catre cota “0” din urmatoarele straturi:
-strat din balastru tasat mecanic cu grosimea de 10-15 cm
-beton cu grosimea de 8cm, usor armat cu plasa sudata d=5mm in zona pietonala, si cu plasa sudata d= 6-8 mm in zona de rulaj si parcare masini
-pavimentul, care poate fi piatra naturala, sau placi din beton amprentate cu dimensiunile de 33×33 cm si grosimea de 3-3,5 cm, fixat pe mortar semiumed
In lipsa acestui support in timp, pavimentul se va lasa, dand un aspect necorespunzator curtii si crearea pericolulului acumularii apei iarna, cand fenomenul inghet dezghet va disloca placile.
Consider ca in cadrul amenajarii curtii trebuie sa se intocmeasca o diagrama a nivelurilor, pentru dirijarea apei pluviale, si conceperea si realizarea unui system de rigole, chiar deschise, pentru preluarea si evacuarea apei inclusive din sistemul pluvial al acoperisului.
Nu ma hazardez sa ofer preturi decat in momentul in care dumneavoastra alegeti variante .
Daca doriti va pot trimite calculi/mp, pentru variantele propuse, respective:
-manopera materiale pentru stratul suport
-manopera materiale variante placare
Va rog sa ma contactati pe mail aduncaalex@gmail.com, sau pe tel 0720088161.
Margascu Alexandru

Trebuie vazut la fata locului eu va indrum la pavele pentru curte.
Pretu de manpopera este de 45ron mp

Buna seara,
Dl Robet o varianta este betonul aprentat care poate sa imite piatra naturala,si este mult mai rezistent
Va multumesc
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Daca ve ti intra cu masina in curte nu este recomandat ca sa lipiti piatra! Daca doriti un aspect natural, folositi piatra cubica , iar daca manopera vi se pare scumpa- 50lei/mp, atunci puneti un pavajdin dale de beton -producatori recomandati Elis Pavaje si Semmelrock Bolintin, care au un pret incepnd de la 35lei/mp pana la 110lei/mp, maopera undeva la 20lei/mp. Cine va executa lucrarea sa se ocupe si de fundatia pavajului , si sa va ofere garantie ! Grosime pavaj 6cm, sau piatra cubica 10*10*10.
Detalii petripav.ro /office@petripav.ro

Buna seara,
Suntem o firma care se ocupa cu placare cu piatra. Avem mai multe lucrari executate in Bucuresti si Ilfov. Pretul pe care putem sa il oferim cu placare cu piatra de grosimea de 3-4cm montata pe sapa este 79 lei mp material si manopera inclus sapa. Pretul pe care il oferim la placare cu piatra cubica cu grosime intre 5-8cm montat pe sapa este de 109 lei mp material si manopera inclus sapa. Daca doriti sa vizionati lucrarile noastre, putem sa stabilim o intalnire sau putem sa va trimitem poze pe mail.

Cu stima,
Massimiliano – 0721130850

Buna ziua.Doresc sa plachez fatada casei cu piatra naturala decorativa panel 15/60 ,total 130m patrati.Un pret pe metru patrat ma intereseaza si un nr.de tel.Multumesc.Rog seriozitate.Roman Jud .Neamt

Meserias de jud.Teleorman efectuez lucrari de placari si zidiri cu piatra naturala.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

M2 de piatra costa intre 55 și 60 lei cu piatra mea.daca sunteți interesat de serviciile mele va rog sa mă contactati la nr 0727201107.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *