Categorii
Intrebari de la cititori

Se potrivesc usile culoare maro cu parchetul stejar?

Buna ziua, am un apartament de 76 mp, 2 dormitoare si living cu bucatarie open space. Am ales parchetul culoarea stejarului iar usile care-mi plac fff mult sunt culoarea maro (nu nuanta cea mai inchisa) la fel si ramele de la geamuri si gresia din hol. Va rog sa-mi spuneti daca se potrivesc usile cu parchetul (sant in contrast) sau sant prea multe culori?
Multumesc.


Intrebare de la Anamaria, pe adresa redactiei: Se potrivesc usile culoare maro cu parchetul stejar?

6 răspunsuri la “Se potrivesc usile culoare maro cu parchetul stejar?”

Anamaria, sora mea are aproximativ aceeasi combinatie la usi si parchet doar ca traieste la casa, nu la bloc. Nu se vede urat, poate si din cauza ca are toti peretii albi.

Buna ziua, Anamaria!

N-am inteles exact daca ai cumparat parchetul. Pentru ca daca ai facut-o deja, intrebarea ta este deja cam intarziata 🙂 Daca nu l-ai cumparat inca, ti-as sugera sa analizezi mai atent nuanta usilor si anume ce tenta are culoarea de maro inchis: daca au tenta rosiatica sau galbuie, merge un parchet in nuanta clasica de stejar (care vireaza usor spre galbui), iar daca tenta este spre ciocolatiu-negru, ar fi mai indicat sa alegi un parchet in nuante deschise cu striatii maro-gri.

Și ușile ,și lemnăria ferestrelor sunt de culoare maro închis la casa nou achiziționată, iar parchetul l-am ales deschis la culoare, un stejar. Culorile se potrivesc foarte bine, prea mult maro ar fi fost apăsător, așa că am combinat culoarea închisă cu una deschisă.

Anamaria (pentru ca banuiesc ca tot tu ai scris si sub numele Rodel), daca cele doua culori se potrivesc bine, atunci foloseste-le cu incredere. In ziua de azi, exista atat de multe nuante de stejar, ca mi-ar fi greu sa stiu la care dintre ele faci referire. Dar sunt convinsa ca ai cautat un parchet care sa se asorteze cu usile existente 🙂

Rodel este un user diferit de Anamaria. Eu am postat doar un scurt comentariu, exemplificând cu alegerea culorilor în locuința mea.

Rodel, imi pare rau de confuzie, dar mi s-a parut atat de asemanator decorul descris de tine si cel descris de Anamaria, incat am crezut ca este vorba despre una si aceeasi culoare.

Si pentru ca tot e perioada mieilor, cred ca iti datorez unul acum, ca te-am botezat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *