Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Unde sa montez centrala pe lemne. Camera tehnica e mica


Buna ziua, m-ar interesa montarea unei centrale pe lemne, casa este de lemn, bine izolata iar suprafata este de 100 mp. As avea nevoie de un sfat fiindca nu stiu unde as putea monta centrala. Camera mea tehnica este foarte mica si peretii sunt de rigips, tevile de apa sunt montate si pornesc din camera tehnica care are dimensiuni modeste. Va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns, cat mai repede, telefonul meu este 0723984600.


Intrebare de la Catalina, pe adresa redactiei: Unde sa montez centrala pe lemne. Camera tehnica e mica.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in aprilie 13th, 2015

Proiectantul dormea cand ati cerut sa va execute camera tehnica? Constructorul nu a observat ca nu aveti spatiu suficient? puteti face o camera anexa la casa, pt. centrala dar depinde daca aveti spatiu, alti bani alta distractie……
Cu stima,

Aurel in aprilie 14th, 2015

Sau puteti monta in living, de exemplu, un termo-semineu, pe lemne sau peteti. Insa veti avea nevoie de un cos de fum bine izolat termic.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii