Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa pe un teren ingust de 11 m si lung

Buna ziua, as vrea sa construiesc o casa pe un teren lat de 11 m si foarte lung. Ma intereseaza o casa care sa aiba amprenta la sol de aproximativ 6.5 m latime x 12 m lungime, cu parter si mansarda de 1,7 m inaltime. Ce ma intereseaza este sa aflu orientativ pretul oferit de dvs. pentru o astfel de constructie, lemn si zidarie? Multumesc si astept un semn.


Intrebare de la Olivia, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa pe un teren ingust de 11 m si lung.

29 de răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa pe un teren ingust de 11 m si lung”

Buna ziua

Noi va putem oferii pretul la rosu ar fi 35 eu / mp

Iar pretul la cheie ar fi 65 eu /mp.
Cam 3500 var costa la rosu.

Intro luna de zile se poate ridica la rosu.
pentru alte detalii la Emileconst@yahoo.fr

Autorizatie aveti? Eu unul cred ca nu. Mai intai obtineti autorizatie si apoi treceti la faza urmatoare – „pretul orientativ oferit” deoarece in situatia dumneavoastra la 11 ml front stradal vor fi oarece probleme legate de autorizare. Legea e destul de clara si se acorda autorizatii ptr. minim 12 ml front stradal.In situatia dumneavoastra cu un teren cu deschidere atat de meschina te obliga sa faci multe compromisuri (acorduri notariale ale vecinilor pentru a putea construi , datorita latimii mici a constructiei , cladire stil vagon , lipsa accesului catre terenul din spatele constructiei , lipsa intimitatii in curte ,etc) Nu vreau sa va deznadajduiesc , doar v-am prezentat realitatea situatiei dumneavoastra.

Fara probleme? Hmmmm…Va dau adrese clare , chiar si pe Buc. , unde oamenii au ajuns la litigii prin nerespectarea autorizatiei de construire , agranitelor …etc (unul dintre cazuri este deja cu hotarare judecatoreasca de demolare). Doamna trebuie sa scoata mai intai un certificat de urbanism si atunci va vedea clar ce si cum sta problema.

OBSERV ca nu cititi cu atentie latimea la care doreste doamna sa construiasca casa 6,5 m latime, pana la 11 m mai e o diferenta la care se poate incadra, in general in Bucuresti casele se pot construi cu dilatatie de rost de pana la 10-15 cm distanta de alta casa.
Cu stima,

daca casa are 6,5 m latime va incadrati in limitele de 2 m stanga si 2,5 m dreapta. Pe latimea de 2,5 m va intra o masina ca sa aveti acces pana in spatele casei in curte. Eu mi-am construit o casa similara, dar cu amprenta la sol de 80 mp nu de 120 cum aveti dumneavostra si m-a costat 21000 E la rosu, manopera si materialele – Constructie din BCA pereti exteriori si Poroterm peretii despartitori.
Faceti contract de la inceput pentru manopera si materiale ca sa nu va tot ceara apoi bani. Multi lucreaza ieftin la manopera adica 30-35 E/mp, dar fura la materiale cat incape si ajungi ca sa dai la o casa similara cu a mea chiar peste 30000 E. La mine nu s-a facut rabat de la calitate si s-a PUS FIER BETON CHIAR MAI GROS DECAT ERA CAZUL. Oricum, depinde si de proiect, evitati sa aveti multe holuri, terase, acoperis in mai multe ape, etc.
Daca socotiti necesar va pot da nr. tel al constructorului meu, insa nu stiu daca construieste la distanta mare de Timisoara.
Succes!

Normele pentru autorizatie sunt de minim 2 m stanga si 2 dreapta asa ca va incadrati, nu are cum sa fie problema cu autorizarea.

Am obsevat , dar depinde mult si de alti factori si nu intru in detalii acum. Si oricum nici dumneavoastra nu stiti locatia , nu stiti vecinatatile ca sa va faceti o impresie exacta. Multi proiectanti se feresc de astfel de proiecte , datorita litigiilor . Sa nu-mi spuneti ca nu ati intalnit !? In fine discutam despre ceva care nici eu nici dumneavoastra nu cunosteti ca sa va formati o opinie exacta , iar doamna a intrebat doar pretul-costul lucrarii fara alte detalii mult mai importante , zic eu.

BUNA SEARA Unde construiti?Preturi orientative 110-150euromp construibil cu materiale incluse,in functie de proiectul ales.Incadrarea in zona o v-a face proiectantul.Limita minima fata de vecini minim 1 metru pe partea din spate a casei,asa am construit mai toate casele,nimeni nu lasa 2m in spatele casei.FIER BETON??? ce o fi?Pt mai multe detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Daca mai este valabil ma puteti contacta la nr tel 0724616448 sau 0033752133677 ms o zi buna.

Multi de aici spun ca se poate construi fara probleme. Domnul Radu are dreptate , cat timp nu cunosti pozitionarea terenului si a vecinatatilor nu-ti poti da decat asa gratuit cu parerea. Probabil ca este necesar si Studiu de insorire. Ati auzit domnilor de asa ceva sau sunteti doar mesterei si atata tot? Doamna a spus ca terenul este lung , cat de lung numai dansa o stie (ca nu a specificat). Probabil ca exista si posibilitatea construirii in fundul gradinii astfel incat sa nu afecteze vecinatatile dar …sunt detalii importante si nespecificate. Doamna a cerut doar pret orientativ oricum , adica ceva ieftin si bun astfel incat sa nu crape dupa primul an. Ce mai conteaza restul.

Daca terenul doamnei este f lung, atunci oricum ii ramane destul in spatele casei. Problema este cu stanga dreapta, dar daca vrea casa lata de 6,5 m atunci se incadreaza cu 2,5 m intr-o parte si 2 m in cealalata.

Buna ziua,

Suntem o firma de constructii italiana care lucreaza in Romania de 11 ani in domeniul constructii la cheie sau la rosu vile. Pentru cererea dvs va rog sa ma contactati la 0721130850 sau hause.steel@gmail.com .
Cu referinte reale, lucrarile facute de noi se pot viziona.

Cu stima,
Massimiliano

Ptr. d-l Calin

Buna seara!

As dori sa va intreb cateva detalii. Va rog sa imi lasati nr. de tel. sau adresa de e-mail.
Multumesc!

Buna ziua,
Intenționez sa-mi ridic o casa si as vrea sa o construiesc cu cofraje din polistiren.
Poate cineva sa-mi spuna care ar fi avantajele si, in special, dezavantajele?
Producatori recunoscuti (exceptand pe cei de la Amvic)?
Care ar fi pretul pe metru patrat construit si manopera?
Poate cineva recomanda meseriasi/profesionisti seriosi, nu numai firme?
Multumesc anticipat.

Buna ziua.ma intereseaza si pe mine daca pot constru o casa pe un teren cu deschidere de 7.50 m lungime 11m.specific ca in stanga este tatal meu iar in dreapta vecinul imi da voie sa fac pe hotar la el fara geamuri astat stiu.credeti ca pot sa construiesc cu asa deschidere?va rog daca poate cineva sa mi raspunda.va multumesc.sunt din constanta

mai intai trebuie sa obtineti un Certificat de Urbanism vedeti ce va specifica acolo , iar ptr. a costrui pe oricare dintre hotare va trebuie acord notarial de la vecin si de la tata inclusiv

Se poate construí o casa pero un teren cu deschidere 20 metri sin latime 8.50 metri astept raspunsul dumneavoastra

Se poate construi o casa pe un teren cu deschidere de 11mp. (11 mp latimea + 27 mp lungimea (teren ) casa sa fie de 7.00mp pe 11.00 mp

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua .construesc case la rosu si la cheie cu materialele mele .pentru mai multe informatii sunati la nr 0725042108.

caut si eu proiectant priceput in constanta.terenul este fix ca al doamnei care a pus intrebarea mai sus…are deschidere de 11 m si lungime de 60.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *