Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa construiesc o casa pe un teren ingust de 11 m si lung


Buna ziua, as vrea sa construiesc o casa pe un teren lat de 11 m si foarte lung. Ma intereseaza o casa care sa aiba amprenta la sol de aproximativ 6.5 m latime x 12 m lungime, cu parter si mansarda de 1,7 m inaltime. Ce ma intereseaza este sa aflu orientativ pretul oferit de dvs. pentru o astfel de constructie, lemn si zidarie? Multumesc si astept un semn.


Intrebare de la Olivia, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa pe un teren ingust de 11 m si lung.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Attila in aprilie 8th, 2015

Buna ziua

Noi va putem oferii pretul la rosu ar fi 35 eu / mp

Iar pretul la cheie ar fi 65 eu /mp.
Cam 3500 var costa la rosu.

Intro luna de zile se poate ridica la rosu.
pentru alte detalii la Emileconst@yahoo.fr

Aurel in aprilie 9th, 2015

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman daca v-am trezit interesul pentru un pret corect astept P.T la adresa de email ionpopescu182@yahoo.com sau nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

radu in aprilie 9th, 2015

Autorizatie aveti? Eu unul cred ca nu. Mai intai obtineti autorizatie si apoi treceti la faza urmatoare – „pretul orientativ oferit” deoarece in situatia dumneavoastra la 11 ml front stradal vor fi oarece probleme legate de autorizare. Legea e destul de clara si se acorda autorizatii ptr. minim 12 ml front stradal.In situatia dumneavoastra cu un teren cu deschidere atat de meschina te obliga sa faci multe compromisuri (acorduri notariale ale vecinilor pentru a putea construi , datorita latimii mici a constructiei , cladire stil vagon , lipsa accesului catre terenul din spatele constructiei , lipsa intimitatii in curte ,etc) Nu vreau sa va deznadajduiesc , doar v-am prezentat realitatea situatiei dumneavoastra.

Mihai Lazar in aprilie 9th, 2015

Buna ziua doamna Olivia,
Se poate construi fara probleme, daca sunteti din zona Bucuresti sau Ilfov va rog sa ma contactati la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu stima si respect,
Mihai Lazar
0766813228

radu in aprilie 9th, 2015

Fara probleme? Hmmmm…Va dau adrese clare , chiar si pe Buc. , unde oamenii au ajuns la litigii prin nerespectarea autorizatiei de construire , agranitelor …etc (unul dintre cazuri este deja cu hotarare judecatoreasca de demolare). Doamna trebuie sa scoata mai intai un certificat de urbanism si atunci va vedea clar ce si cum sta problema.

cavas in aprilie 9th, 2015

Buna ziua.
Astept schitele din proiect, pe adresa cavas33@yahoo.ro, sau relatii la telefon ,daca inca nu aveti proiect , pentru a va prezenta o oferta de pret.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Mihai Lazar in aprilie 9th, 2015

OBSERV ca nu cititi cu atentie latimea la care doreste doamna sa construiasca casa 6,5 m latime, pana la 11 m mai e o diferenta la care se poate incadra, in general in Bucuresti casele se pot construi cu dilatatie de rost de pana la 10-15 cm distanta de alta casa.
Cu stima,

Calin in aprilie 9th, 2015

daca casa are 6,5 m latime va incadrati in limitele de 2 m stanga si 2,5 m dreapta. Pe latimea de 2,5 m va intra o masina ca sa aveti acces pana in spatele casei in curte. Eu mi-am construit o casa similara, dar cu amprenta la sol de 80 mp nu de 120 cum aveti dumneavostra si m-a costat 21000 E la rosu, manopera si materialele – Constructie din BCA pereti exteriori si Poroterm peretii despartitori.
Faceti contract de la inceput pentru manopera si materiale ca sa nu va tot ceara apoi bani. Multi lucreaza ieftin la manopera adica 30-35 E/mp, dar fura la materiale cat incape si ajungi ca sa dai la o casa similara cu a mea chiar peste 30000 E. La mine nu s-a facut rabat de la calitate si s-a PUS FIER BETON CHIAR MAI GROS DECAT ERA CAZUL. Oricum, depinde si de proiect, evitati sa aveti multe holuri, terase, acoperis in mai multe ape, etc.
Daca socotiti necesar va pot da nr. tel al constructorului meu, insa nu stiu daca construieste la distanta mare de Timisoara.
Succes!

Calin in aprilie 9th, 2015

Normele pentru autorizatie sunt de minim 2 m stanga si 2 dreapta asa ca va incadrati, nu are cum sa fie problema cu autorizarea.

radu in aprilie 9th, 2015

Am obsevat , dar depinde mult si de alti factori si nu intru in detalii acum. Si oricum nici dumneavoastra nu stiti locatia , nu stiti vecinatatile ca sa va faceti o impresie exacta. Multi proiectanti se feresc de astfel de proiecte , datorita litigiilor . Sa nu-mi spuneti ca nu ati intalnit !? In fine discutam despre ceva care nici eu nici dumneavoastra nu cunosteti ca sa va formati o opinie exacta , iar doamna a intrebat doar pretul-costul lucrarii fara alte detalii mult mai importante , zic eu.

marinel in aprilie 9th, 2015

BUNA SEARA Unde construiti?Preturi orientative 110-150euromp construibil cu materiale incluse,in functie de proiectul ales.Incadrarea in zona o v-a face proiectantul.Limita minima fata de vecini minim 1 metru pe partea din spate a casei,asa am construit mai toate casele,nimeni nu lasa 2m in spatele casei.FIER BETON??? ce o fi?Pt mai multe detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

mosteanu ionut in aprilie 10th, 2015

Daca mai este valabil ma puteti contacta la nr tel 0724616448 sau 0033752133677 ms o zi buna.

Mircea in aprilie 10th, 2015

Multi de aici spun ca se poate construi fara probleme. Domnul Radu are dreptate , cat timp nu cunosti pozitionarea terenului si a vecinatatilor nu-ti poti da decat asa gratuit cu parerea. Probabil ca este necesar si Studiu de insorire. Ati auzit domnilor de asa ceva sau sunteti doar mesterei si atata tot? Doamna a spus ca terenul este lung , cat de lung numai dansa o stie (ca nu a specificat). Probabil ca exista si posibilitatea construirii in fundul gradinii astfel incat sa nu afecteze vecinatatile dar …sunt detalii importante si nespecificate. Doamna a cerut doar pret orientativ oricum , adica ceva ieftin si bun astfel incat sa nu crape dupa primul an. Ce mai conteaza restul.

Calin in aprilie 10th, 2015

Daca terenul doamnei este f lung, atunci oricum ii ramane destul in spatele casei. Problema este cu stanga dreapta, dar daca vrea casa lata de 6,5 m atunci se incadreaza cu 2,5 m intr-o parte si 2 m in cealalata.

Florin in aprilie 13th, 2015

Buna seara,
Pentru cererea dvs va rog sa ma contactati la nr 0722305771 email fl.prioteasa@yahoo.com

massimiliano in aprilie 27th, 2015

Buna ziua,

Suntem o firma de constructii italiana care lucreaza in Romania de 11 ani in domeniul constructii la cheie sau la rosu vile. Pentru cererea dvs va rog sa ma contactati la 0721130850 sau hause.steel@gmail.com .
Cu referinte reale, lucrarile facute de noi se pot viziona.

Cu stima,
Massimiliano

Alexandru in martie 6th, 2016

Ptr. d-l Calin

Buna seara!

As dori sa va intreb cateva detalii. Va rog sa imi lasati nr. de tel. sau adresa de e-mail.
Multumesc!

Calin in martie 7th, 2016

ptr. Alexandru 0726860247

hutusoru marian in mai 7th, 2016

OMUL A CERUT UN PRET SI A IESIT UN FAS

Popa in decembrie 27th, 2016

Buna ziua,
Intenționez sa-mi ridic o casa si as vrea sa o construiesc cu cofraje din polistiren.
Poate cineva sa-mi spuna care ar fi avantajele si, in special, dezavantajele?
Producatori recunoscuti (exceptand pe cei de la Amvic)?
Care ar fi pretul pe metru patrat construit si manopera?
Poate cineva recomanda meseriasi/profesionisti seriosi, nu numai firme?
Multumesc anticipat.

olteanu ana in ianuarie 22nd, 2017

Buna ziua.ma intereseaza si pe mine daca pot constru o casa pe un teren cu deschidere de 7.50 m lungime 11m.specific ca in stanga este tatal meu iar in dreapta vecinul imi da voie sa fac pe hotar la el fara geamuri astat stiu.credeti ca pot sa construiesc cu asa deschidere?va rog daca poate cineva sa mi raspunda.va multumesc.sunt din constanta

radu in ianuarie 22nd, 2017

mai intai trebuie sa obtineti un Certificat de Urbanism vedeti ce va specifica acolo , iar ptr. a costrui pe oricare dintre hotare va trebuie acord notarial de la vecin si de la tata inclusiv

Oancea Emilia in iunie 4th, 2017

Buna ziua, Cat costa, va rog, o casa de 100 mp, la rosu? Multumesc

Nico in februarie 19th, 2018

Se poate construí o casa pero un teren cu deschidere 20 metri sin latime 8.50 metri astept raspunsul dumneavoastra

Dumitru in martie 12th, 2018

De cati m2 de teren minim trebuie sa ai ca sa construesti o casa de 80m2

Alina in martie 19th, 2018

Se poate construi o casa pe un teren cu deschidere de 11mp. (11 mp latimea + 27 mp lungimea (teren ) casa sa fie de 7.00mp pe 11.00 mp

marinel in martie 19th, 2018

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

florinescu43@yahoo.com in martie 30th, 2018

Buna ziua .construesc case la rosu si la cheie cu materialele mele .pentru mai multe informatii sunati la nr 0725042108.

salavastru mirela in iulie 29th, 2018

caut si eu proiectant priceput in constanta.terenul este fix ca al doamnei care a pus intrebarea mai sus…are deschidere de 11 m si lungime de 60.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii