Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa demolez o casa si apoi sa ridic una la rosu langa Ploiesti

Buna ziua. As dori sa initiez o discutie pentru demolarea unei case (cu / fara recuperare materiale – casa este din caramida plina), curatire / indreptare / nivelare teren, renovare – consolidare / transformare anexa in foisor / terasa ( anexa este formata din doua camere, bca, cu beci sub ea) si ridicarea unei case la rosu / gri in stilul acesteia prokon.ro/produs/casa-parter-si-etaj-mansardat-cu-patru-dormitoare-em226/.
Locatia este la 10 km de Ploiesti, doresc sa vad in prealabil lucrari executate / referinte. Va rog sa imi trimiteti email pentru a va putea trimite poze cu locuinta si anexa curenta. Inca nu am depus actele la primarie pentru demolare, orice ajutor in privinta actelor va fi considerat un plus.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Vreau sa demolez o casa si apoi sa ridic una la rosu langa Ploiesti.

11 răspunsuri la “Vreau sa demolez o casa si apoi sa ridic una la rosu langa Ploiesti”

BUNA CASA LA ROSU CU MATERIALE 32000 EURO
PENTR DEMOLARE SI ETC SE NEGOCIAZA TEL 0748898585

daca doriti o evaluare corecta si profesionista, cu preturi bune pentru toata lumea, sunati-ma la 0723383972 sau contactati-ma la adresa de email mariuss71august@yahoo.com in fond si laurma urmei, indifferent de decizia dumneavostra nu va costa nimic.
cu respect, M.S.

Suntem din Campina… ar fi bine daca as putea vedea locatia lucrarii pentru o buna evaluare si o discutie la obiect
mail aduncaalex@gmail.com, tel 0720088161.
Margescu Alexandru

Buna ziua. In primul rand as dori sa stiu ce suprafata are terenul pe care doriti sa construiti, functie de suptafata si de CUT s-ar putea sa fie mai bine sa demolati si anexelr pastrand doar pivnita si sa construiti totul de nou. Va spun asta deoarece in acest moment construiesc o casa pe un teren de 300 mp iar pe teren au existat constructii anterioare, initial sa dorit pastrarea anexelor dar in urma calculului suprafetei pe care se poate construii raportat la un CUT de 30% a rezultat 90 mp . Scazand anexele care aveau 45 mp nu ne mai ramanea loc pentru casa. Asta ar fi un prim pasa, dupa care functie de proiect va pot avansa un pret ferm.

Buna ziua,
Pret estimativ manopera la rosu 50 euro.pret materiale – manopera 150.lucrari finalizate in Ploiesti sat Cocosesti.Se ofera contract garantie de buna executie.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr 0722305771 email fl.prioteasa@yahoo.com

SC Lazar Total C-tii
Va ofera servicii de demolari case-vile-blocuri, cu recuperari de materiale,
transport moluz la groapa de gunoi, numai in Bucuresti-Ilfov , detalii email/lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Buna seara,
Suntem o firma de constructii italiana cu mai multe lucrari executate in judetul Prahova si Ilfov. Ne ocupam si de proiectare si de a obtine autorizatie. As dori sa avem o discutie telefonica pentu mai multe detalii si o eventuala intalnire.

Cu stima,
Massimiliano – 0721130850
mail: hause.steel@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *