Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa renovez casa batraneasca in Bragadiru (langa Bucuresti), rog oferte

Buna ziua. Vreau sa renovez o casa batraneasca ca suprafata fiind de 15 x 6,5 m. Doresc acoperisul dat jos si 8 randuri de caramida, turnat centura si refacut acoperisul invelit cu tabla lindab, in partea de jos sint 3 camere de 4/4 si un hol de 1/8 m decopertat tencuit, glet si lavabil iar la tavane date jos si refacute din nou cu capriori de 10/10 cm, scandura in partea de sus si vata de sticla in partea de jos cu rigips, incluiv partea electrica. La una dintre camere in partea de jos are beci acoperit cu scandura care doresc sa o dau jos si sa torn o placa deasupra. La exterior decopertat, pusa plasa de buzau si tencuit cu sagec batut din lambriu din lemn, iar pe langa casa o alee de 90 cm latime de pe toata lungimea. Lucrarea se afla in Bragadiru langa Bucuresti, rog oferte si doresc inceperea imediata a lucrari. Lasati numar de telefon si va conctactez. Va multumesc toate cele bune.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Vreau sa renovez casa batraneasca in Bragadiru (langa Bucuresti), rog oferte.

16 răspunsuri la “Vreau sa renovez casa batraneasca in Bragadiru (langa Bucuresti), rog oferte”

Salut.
Pentru o discutie serioasa astept sa ma sunati la tel.0769942980.
O zi buna va doresc.

Sant din Rosiori de vede jud.Teleorman si ma intereseaza lucrarea dumneavoastra cu disponibilitatea de incepere imediata a lucrari daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0728697832 sau 0247327277.Va salut.

BUNA ZIUA SINT INTERESAT SA VA RENOVEZ CASA ASA CUM DORITI DUMNEAVOSTRA SINT FIRMA SI VA POT REZOLVA CU TOTE ACTELE DACA NU LE AVETI VA TREBUIE 1 CERTIFICAT DE DEMOLARE SI UN AVIZ DE RECONSOLIDARE IAR CA TIM DE REFACERE A CLADIRI TERMEN DE CONSTRUCTIIE 30 DE ZILE DE LA DATA A SEMNARI CONTRACTULUI VA ASTEPT CU STIMA SI RESPECT

Buna ziua ! Informatiile comunicate pentru ofertare sunt in proportie destul de mare utile, dar mai sunt cateva chestiuni care trebuie lamurite si acest lucru se poate face numai prin vizionarea lucrarii. V-as propune o intalnire la fata locului pentru una din zilele urmatoare, in functie de programul dvs. Daca sunteti interesat, am rugamintea sa ma contactati pe mail: raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

Va salut pentru un pret concrent va pot spune la fata locului.
Radu gheorghe alin
0763306645

Buna ziua,
Echipa din Bolintin.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr 0722305771

Buna ziua firma execut toate tipurile de lucrări renovări restaurări la preturi discutabile 0733739838

Bine ati venit!
Firma noastra este specializata in constructia de case din caramida sau lemn, renovari de case si apartamente, renovari acoperisuri, mansardari, sarpante lemn, precum si in lucrari de amenajari interioare, termoizolatii, constructii civile si industriale.
Nr tel;0763481479
Pavel

Suntem o firma de constructii cu experienta.

Este ceva serios.La inceput zici sa lase un nr.tel dupa care revii si lasi adresa de email.Un pret aproximativ pentru ce ati aratat dumneavoastra este de 3500-4000 euro.Daca va intereseaza lasati un nr.tel si va contactez eu.Sanatate.

Buna ziua

Pentru lucrarea dnv eu va ofer un pret mic la o calitate mare,

In prima faza ,demolarea va fi 200€

Refacerea acoperis cu invelitoare 950 €

Turnarea centurii 150€

Turnarea placii 300€
Tencuiala variaza in 600-800€
Izolatie,capriori, scandura 350€
Pentru partea cu finisari , casa avand
100 mp ar fi

1500 €. Care include rigips , glet , lavabila , parchet , gresie/faianta,
Usi , geamuri .

Pentru alte detalii la constro93@gmail.com
Sau 0737 781 177

Buna ziua,

Suntem o firma de constructii italiana care lucreaza in Romania de 11 ani in domeniul constructii la cheie sau la rosu vile si blocuri. In acest moment executam o vila in Magurele si va invitam sa ne vizitati sa puteti privi cum lucram si in acelasi timp sa discutam pentru a putea face oferta cat mai reala.

Cu stima,
Massimiliano – 0721130850

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *