Categorii
Obiecte de Mobilier

5 coltare de bucatarie. Imagini si preturi

4-grup de colt bucatarie Practic magazin Lems

Daca iti cumperi un coltar confortabil, ai toate sansele sa-ti transformi bucataria in cea mai indragita camera din intreaga casa. Mai mult, o astfel de piesa de mobilier ii poate imbia pe toti membrii familiei sa te ajute la pregatirea mesei, astfel incat sa nu mai petreci ore lungi in fata aragazului de una singura.


Ofera de pe piata este mai mult decat generoasa. Exista coltare de bucatarie care pot fi cumparate separat, dar si in set cu masa (extensibila sau nu) si doua sau patru scaune, care la randul lor pot fi taburete sau scaune cu spatar. Sunt extrem de practice modelele prevazute cu spatiu de depozitare sub banchete sau chiar cu sertare sau rafturi.

1. Coltar de bucatarie Star, magazin Naturlich

Coltarul de bucatarie Star de la Naturlich nu are nici scaune si nici masa, iar pretul este unul pe masura, adica 469 RON. Are si doua spatii de depozitare sub sezutul banchetelor. Dimensiunile sale sunt 140 cm x 110 cm x 55 cm si este realizat din pal wenge, cu tapiterie din material textil, deschisa la culoare.

2. Coltar Mioara, magazin Mobambient

Coltarul Mioara de la Mobambient este confectionat din PAL si are tapiterie din piele ecologica. Bancheta lunga a coltarului are si spatiu de depozitare. Dimensiunile sunt 145 x 105 x 82 cm, iar pretul este de 535 RON.

Separat, poti cumpara o masa de 90 x 60 x 75 cm cu 200 RON si taburete cu 70 RON bucata, toate din aceeasi colectie.

3. Set mobilier bucatarie, magazin Praktiker

Cu 649 RON gasesti la Praktiker un set complet compus din coltar de bucatarie, masa si doua taburete. Coltarul are dimensiunile 140 x 110 x 90 cm, masa 95 x 60 x 78 cm, iar taburetele 30 x 30 x 43 cm.

Atat coltarul, cat si masa si taburele pot fi achizitionate separat.

4. Grup de colt Practic, magazin Lems

La Lems gasesti mai multe modele de coltar de bucatarie cu masa si scaune. Componentele pot fi cumparate si separat, insa atunci cand cumperi un set, pretul este mai mic. De exemplu, grupul de colt Practic costa 1089 RON, iar suma componentelor cumparate separat ar fi de 1373 RON. Garnitura cuprinde un coltar cu spatii de depozitare in banchete, masa si scaune cu spatar. Coltarul de bucatarie dispune de finisaj din PAL in doua culori, nuc fano sau stejar wenge, iar pentru tapiterie sunt disponibile culorile crem, galben, maro si maro cognac.

5. Grup de colt pentru bucatarie Korsika, magazin Elvila

Pentru o bucatarie mare si o familie numeroasa, Elvila propune grupul de colt Korsika. Garnitura are un coltar mare, de 218 x 146 x 84 cm, o masa extensibila de 100/140 x 100 x 75 cm si doua scaune cu spatar de 55 x 43 x 94 cm. Mobilierul este confectionat din PAL melaminat de culoare shoko, iar tapiteria este din piele ecologica crem. Acest set costa 1452 RON.

Preturile de mai sus sunt cu titlu informativ si sunt valabile la data scrierii acestui articol (mai – 2015).

Un răspuns la “5 coltare de bucatarie. Imagini si preturi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *