Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Am de mobilat o bucatarie. Ce culoare s-ar potrivi pentru mobila?


Buna, am si eu nevoie de un sfat. Am de mobilat o bucatarie unde am gresie gri sobolan si este open-space cu holul. Mobila de bucatarie va veni pe un singur perete de lungime de 3 m. Principala intrebare a mea este ce culoare s-ar potrivi cel mai bine pentru mobila de bucatarie in aceste conditii.


Intrebare de la Eden, pe adresa redactiei: Am de mobilat o bucatarie. Ce culoare s-ar potrivi pentru mobila?


Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone


Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

alina in mai 29th, 2015

Buna ziua, am si eu ceva de genul acesta, doar putin mai multa mobila de bucatarie, iar culoareea aleasa a fost rosu. Sunt incantata de cum arata.

Cristina in mai 30th, 2015

Eu sincer as merge pe un galben pai, lila sau verde crud, deschis, spre galben, mi se par mai moderne si mai placute ochiului in combinatie cu gresia deja aleasa de dvs. Rosul,desi depinde de nuanta, in general mi se pare cam prea ,,cald” in raport cu gri-ul, care e un amestec de non-culori rece, si contrastul poate fi usor obositor.
Totul, insa, e o chestiune de gust!

Victoria in iunie 2nd, 2015

Buna, Eden!

Cred poti lua in considerare atat opinia Alinei, cat si pe cea a Cristinei. Griul este o (non)culoare universala, care poate fi asociata cu absolut orice culoare din spectrul cromatic, punand-o in valoare si scotandu-i in evidenta calitatile.

Si ca sa nu repet niciuna dintre ideile de mai sus (pentru ca griul permite acest lucru), iti propun sa te gandesti la ideea unui mobilier in culoarea untului cu blat de lucru gri, care va armoniza cu gresia aleasa creand totodata un placut contrast cu fronturile deschise ale mobilei.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii