Categorii
Intrebari de la cititori

Am de mobilat o bucatarie. Ce culoare s-ar potrivi pentru mobila?

Buna, am si eu nevoie de un sfat. Am de mobilat o bucatarie unde am gresie gri sobolan si este open-space cu holul. Mobila de bucatarie va veni pe un singur perete de lungime de 3 m. Principala intrebare a mea este ce culoare s-ar potrivi cel mai bine pentru mobila de bucatarie in aceste conditii.


Intrebare de la Eden, pe adresa redactiei: Am de mobilat o bucatarie. Ce culoare s-ar potrivi pentru mobila?

3 răspunsuri la “Am de mobilat o bucatarie. Ce culoare s-ar potrivi pentru mobila?”

Buna ziua, am si eu ceva de genul acesta, doar putin mai multa mobila de bucatarie, iar culoareea aleasa a fost rosu. Sunt incantata de cum arata.

Eu sincer as merge pe un galben pai, lila sau verde crud, deschis, spre galben, mi se par mai moderne si mai placute ochiului in combinatie cu gresia deja aleasa de dvs. Rosul,desi depinde de nuanta, in general mi se pare cam prea ,,cald” in raport cu gri-ul, care e un amestec de non-culori rece, si contrastul poate fi usor obositor.
Totul, insa, e o chestiune de gust!

Buna, Eden!

Cred poti lua in considerare atat opinia Alinei, cat si pe cea a Cristinei. Griul este o (non)culoare universala, care poate fi asociata cu absolut orice culoare din spectrul cromatic, punand-o in valoare si scotandu-i in evidenta calitatile.

Si ca sa nu repet niciuna dintre ideile de mai sus (pentru ca griul permite acest lucru), iti propun sa te gandesti la ideea unui mobilier in culoarea untului cu blat de lucru gri, care va armoniza cu gresia aleasa creand totodata un placut contrast cu fronturile deschise ale mobilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *