Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Canapele de lux pentru terasa si gradina

3-set canapea si fotolii imitatie rattan Maui eMag


Daca ai o terasa incapatoare, ar trebui sa iei in calcul achizitionarea unei canapele pe care o vei folosi mai des decat iti poti imagina acum. Nu poti compara confortul oferit de o astfel de piesa de mobilier cu cel oferit de un scaun si chiar de un fotoliu.

Stiu ca am mai vorbit pe aceasta tema, insa astazi vreau sa-ti prezint doar modele de canapele de lux, modele frumoase, deosebit de rezistente (cel putin asta promit producatorii) si cu un design mai special. Desigur ca toate acestea vin si cu un pret pe masura, dar daca iti doresti o terasa cu care sa starnesti invidie, alege doar materiale de top pentru finisarea ei si piese de mobilier din gama de lux, cum sunt modelele din oferta magazinului eMag pe care le-am selectat pentru articolul de astazi:

1. Canapea 3 locuri Savana vezi detalii sau cumpara AICI

Primul model din lista celor selectate este canapeaua cu 3 locuri Savana, un exemplar supradimensionat, cu lungimea de 201 cm, ce ofera confort sporit, gratie pernelor mari si confortabile din dotare si costa 5161 lei. Aceasta piesa de mobilier are structura din aluminiu vopsit in camp electrostatic, imbracata intr-o impletitura din plastic maro ce imita rattanul.

2. Canapea cu 3 locuri Hampton, pentru o terasa amenajata in stil clasic vezi detalii sau cumpara AICI

Modelul Hampton se remarca prin liniile delicate, culoarea alba, picioarele si bratele subtiri – toate aceste caracteristici ducandu-te cu gandul spre o gradina sau o terasa eleganta, amenajata in stil clasic englezesc. Avand dimensiunile 197,5 x 94 x 89 cm, canapeaua Hampton cu 3 locuri din oferta magazinului eMag vine dotata cu 6 perne albe si moi si costa 4557 lei.

Mai trebuie spus ca acest model, la fel ca cel prezentat anterior, are structura din aluminiu vopsit in camp electrostatic, iar impletitura este realizata din fibre sintetice de culoare alba, tratate pentru a rezista razelor UV.

3. Colectia Maui – pentru o terasa de vis

Preferatele mele sunt piesele de mobilier din colectia Maui. Si patul de zi (vezi detalii despre pat AICI) care costa 4247 lei, dar si canapeaua cu 3 locuri Maui (vezi detalii despre canapea AICI) disponibila la pretul 3253 lei au un design exotic, ce te duce cu gandul la plajele insorite din Maui.

Ambele piese de mobilier pentru terasa au la baza o structura solida din aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind imbracate intr-o impletitura din fibre sintetice ce imita fidel impletitura din lemn de rattan. Atat canapeaua, cat si patul de zi pot fi cumparate separat sau impreuna cu alte piese din aceeasi colectie: fotolii si masuta.

4. Canapea cu 3 locuri Veranda – un model elegant

Daca preferi mobilierul mai elegant si mai sobru, s-ar putea sa-ti surada modelul de canapea cu 3 locuri Veranda (vezi detalii AICI), ideala pentru terasele luxoase, amenajate in stil clasic. Pretul acestei piese de mobilier cu dimensiunile 188,5 x 83 x 89 cm este de 3988 lei.

Canapeaua Veranda se remarca prin impletitura bratelor cu ochiuri largi, dar si prin nuanta calda de maro a fibrelor sintetice din care este realizata impletitura. Daca iti place cum arata acest model, poti cumpara si alte piese asortate, din aceeasi colectie: o canapea cu doua locuri, o masuta de cafea si unul sau doua fotolii.

5. Canapea cu 2 locuri Grappa

Canapeaua cu doua locuri Grappa (vezi detalii AICI) din colectia cu acelasi nume este un model elegant si delicat, ce are la baza o structura din aluminiu vopsit in camp electrostatic imbracata intr-o impletitura din firbe sintetice cu rezistenta sporita la expunerea la raze UV.

Acest model costa 2775 lei si se numara printre cele mai bine vandute produse de sezon, probabil pentru ca are un pret mai accesibil decat modelele prezentate anterior. Daca vrei, tot de la eMag poti cumpara si alte piese ale colectiei Grappa: canapea cu 3 locuri, fotoliu, fotoliu balansoar si masuta de cafea.

Preturile de mai sus sunt valabile la data scrierii acestui articol (mai – 2015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *