Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructori pentru constructie casa in Cluj. Am proiect si autorizatie

Buna ziua. Am un teren in localitatea Suceagu judetul Cluj unde vreau sa construiesc o casa cu suprafata de 154 mp desfasurati. Am proiect, autorizatie de constructie. Caut constructori seriosi care sa imi poata da un pret pe mp construit la rosu inclusiv acoperis cu tot cu materiale.


Intrebare de la Puscas, pe adresa redactiei: Caut constructori pentru constructie casa in Cluj. Am proiect si autorizatie.

10 răspunsuri la “Caut constructori pentru constructie casa in Cluj. Am proiect si autorizatie”

buna ziua

Noi va putem oferii un pret de 148 eu/mp manopera +materiale.

Executam lucrari cu o precizie ft mare , controlarea si verificarea santierului in permanenta.

Noi nu cerem ( cazare /masa ,, etc.)
Contractul vil putem pregati intr-o zi inpreuna cu devizul.

pt alte detalii la constro93@ygmail.com
sau 0737 781 177

buna ziua.as dori sa-mi spuneti cate nivele are casa? e casa parter,parter si mansarda?sau parter si etaj?peretii sunt din caramida sau b.c.a.? invelitoarea este din tigla ( ceramica sau de beton ) sau din tabla ?

Pentru completarea anuntului:
As dori o oferta de pret pt o casa la rosu (sapatura, fundatie, placa, zidarie, acoperis, inclusiv tigla ceramica) in localitatea Suceagu, comuna Baciu, jud CLUJ (cca 12 km distanta de Gara Cluj). Suprafata desfasurata e de 152 mp, cea utila 120 mp. Casa nu are beci, este compusa din Parter, Etaj si Pod. Terenul este in panta (necesita sapatura generala, pamantul ramane pe teren ca umplutura), acces la teren pe drum asfaltat, curent trifazic si apa pe teren. Diferenta de nivel cca 2m, partea de sus va fi sapatura generala 1m, iar pamantul ramane ca umplutura pt partea de jos, tot 1 m, cu elevatie. Fundatia este in scari, avand in vedere diferenta de nivel. In proiect este dat fier de 12 si de 10, aprox 4 tone pt intreaga casa. Cantitatea aprox de beton fundatie C8/10 40mc, iar C16/20 15 mc (trebuie pompa stationara, cifa poate merge pana la cca 50m de lucrare). Adancimea de fundare 90cm, latinea 40-50 cm. As dosi un pret pe mp cu materialele Dvs, un timp de executie (noi dorim sa incepem imedit, pt ca exista deja autorizatia de constructie). Plata se face la finalul etapelor de constructie: 1. sapatura si fundatie, inclusiv placa, 2. zidarie, 3. acoperis. Pt orice informatii suplimentare, inclusiv deplasare la teren, va stam la dispozitie. Pentru planurile casei va rog o adresa de email.

casa din lemn la un pret de 150euro/mp 22500 euro o casa de 150 mp. Ce contine pretul: structura de rezistenta de 15*15cm, afara osb+polistern de 10cm, inauntru osb+rigips, in perete vata bazaltica, acoperis din tigla de beton, ceramic, metalic sau solzi bituminoase, pretul mai contine cazare, mancare si transportul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *