Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru ridicat si finasat casa la exterior in Constanta

Salut. Incep constructia unui imobil P + 1 , amprenta 150 mp in Cumpana, judetul Constanta. Ma intereseaza o echipa pentru ridicat si finisat la exterior (manopera). Pentru cei interesati sa oferteze am disponibile planurile.


Intrebare de la Voiculescu, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru ridicat si finasat casa la exterior in Constanta.

8 răspunsuri la “Caut echipa pentru ridicat si finasat casa la exterior in Constanta”

Buna seara ! 35-40 euro / mp manopera la rosu ,pentru un pret corect puteti trimete planul casei la adresa e-mail :solani_stil@yahoo.com sau ne putem auzi la tel ,0766418405 .

Buna ziua.
Astepyt planurile pe adresa cavas33@yahoo.ro pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu precum si a finisajelor exterioare.
Mesteri constructori de calitate, executam in toate judetele, case la rosu, finisaje interioare si exterioare case, renovari apartemente, case, spatii de afaceri.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Da santem o echipa zic eu buna si potrivita pt dv. Facem structura si finisajele .la un pret aceptabil pt toatalumea .sunati la nr.tel.0033758238975. Momentan nus in tara sant franta .sant cu o lucrare.

buna seara pret manopera la rosu 30-35 euro mp pt exterior tb sa discutam sa vedem exact ce doriti dar pt mai multe ne putem vedea si discutapretul mai detaliat sunt cu lucrarile la techirghiol si puteti vedea si cum lucrez 0733739838

Firma noastra este specializata in constructia de case din caramida sau lemn, renovari de case si apartamente, renovari acoperisuri, mansardari, sarpante lemn, precum si in lucrari de amenajari interioare, termoizolatii, constructii civile si industriale.
pentru mai multe detali:
Nr tel:0763481479
Adr maill:cosil_76@icloud.com

Suntem o firma de constructii cu experienta.

buna ziua

noi construim cu un pret de 35 eu / mp la rosu (pret manopera)
Contactatiimas pe constro93@gmail.com sau 0737 781 177
Imi puteti trimite planuriile si eu va fac un deviz complet pentru lucrarea dnv.

Bună ziua suntem o echipa cu o experienta foarte mare în domeniul construcțiilor și amenajărilor.Suntem din Constanta și va putem garanta calitatea lucrări prețul este de 25-30 de euro mp.Prețul poate fi negociat ne puteți contacta la nr de tel 0743119518 în vederea unei întâlniri și a putea discuta la fata locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *