Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma cu toate dotarile (cofraje, popi…) pentru ridicare casa in Brasov

Buna, caut firma de constructii pentru realizarea unei case p + m 8.25/8.25 la rosu in Brasov, optez pentru o firma care sa aiba toate dotarile necesare: cofraje, popi, compactor… astept oferte de pret. Multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Caut firma cu toate dotarile (cofraje, popi…) pentru ridicare casa in Brasov.

6 răspunsuri la “Caut firma cu toate dotarile (cofraje, popi…) pentru ridicare casa in Brasov”

Buna ziua
Oferte reale si profesioniste de pret, nu se pot face fara analiza proiectului.
Orientativ, va pot executa casa la rosu, cu o manopera de 35 euro/mp suprafata construita.
Cind veti detine proiectul, il astept pe adresa cavas33@yahoo.ro. Dupa analiza planurilor din proiect, acest pret poate sa scada sau sa creasca.
Cu multa stima, CAVAS. 0745315725
Mesteri constructori de calitate, executam in toate judetele imobile la rosu {case, pensiuni, spatii de afacei, hale industriale,cladiri de birouri, etc }. Preluam imobile la rosu, pentru executia de finisaje .

PRETENTII de acest tip intalnim zilnic, unii mi-au cerut si cuiele, sarma de dulgher, sarma de ferar, panze de flex, pai dragilor nu este datoria mea ca si constructor sa vin cu toate astea, cofrajele se taie pe diferite dimensiuni, la doua placi cat are o casa si stalpi, in final pleci cu o masina de lemne de foc . LA placi mai trebuie si 50-60 de grinzi din lemn,
tot constructorul trebuie sa le cumpere ? Poate cele spuse de mine mai sus nu va convine,
dar acesta este adevarul…..

BUNA SEARA ,SUNTEM O FIRMA DIN VRANCEA CARE A CONSTRUIESTE CASE,VILE SI CONSTRUCTII INDUSTRIALE SI AM EXECUTAT SI IN BRASOV,BLOCURI SI CASE .TRIMITETI PLANURILE PE dumitrasc.cristi@yahoo.com sau la TEL0761078433

Buna ziua intreprindere individuala din covazna pret la rosu 35 de euro mp de restul ma ocup ieu popi cofraje etc doar materialele sa le aduceti dumneavoastra.
pentru mai multe detali la tel 0758859538 sau Email georgebaracut@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *