Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut firma serioasa pentru extinderea pe verticala a unei case in Constanta


Buna ziua. De aproximativ 2 luni caut o firma de constructii, in vederea extinderii, pe verticala peste parterul existent, in Constanta, a unei noi constructii, insa, pana in prezent nu am obtinut nici o oferta clara in acest sens. Imi este foarte greu sa inteleg de ce nu se gaseste nicio firma serioasa care sa lucreze la un pret rezonabil. Daca exista vreo firma sau vreo echipa astept oferte. Pentru detalii la tel. 0751035737 sau email nicosdarius@yahoo.com.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut firma serioasa pentru extinderea pe verticala a unei case in Constanta.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Aurel in mai 4th, 2015

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman si ne intereseaza lucrarea dar trebuie discutat detaliat ce anume doriti sa executati cu disponibilitatea de incepere imediata a lucrari.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Astept un raspuns in cel mai scurt timp.O zi buna va doresc.

Gabriel in mai 4th, 2015

Depinde ce inseamna pentru tine „pret rezonabil” , daca intrebati pe cineva din domeniu constructiilor cati bani raman dupa ce se scad cheltuielile o sa vedeti sa preturile sunt mai mult decat rezonabile.

george diguta in mai 6th, 2015

Pt o discuție ma găsiți la techirghiol și vedeți și lucrări 0733739838

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii