Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma serioasa pentru extinderea pe verticala a unei case in Constanta

Buna ziua. De aproximativ 2 luni caut o firma de constructii, in vederea extinderii, pe verticala peste parterul existent, in Constanta, a unei noi constructii, insa, pana in prezent nu am obtinut nici o oferta clara in acest sens. Imi este foarte greu sa inteleg de ce nu se gaseste nicio firma serioasa care sa lucreze la un pret rezonabil. Daca exista vreo firma sau vreo echipa astept oferte. Pentru detalii la tel. 0751035737 sau email nicosdarius@yahoo.com.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut firma serioasa pentru extinderea pe verticala a unei case in Constanta.

3 răspunsuri la “Caut firma serioasa pentru extinderea pe verticala a unei case in Constanta”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman si ne intereseaza lucrarea dar trebuie discutat detaliat ce anume doriti sa executati cu disponibilitatea de incepere imediata a lucrari.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Astept un raspuns in cel mai scurt timp.O zi buna va doresc.

Depinde ce inseamna pentru tine „pret rezonabil” , daca intrebati pe cineva din domeniu constructiilor cati bani raman dupa ce se scad cheltuielile o sa vedeti sa preturile sunt mai mult decat rezonabile.

Pt o discuție ma găsiți la techirghiol și vedeți și lucrări 0733739838

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *