Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri totale realizare proiect P + 3, in Bucuresti

Buna ziua. Pentru realizarea unui proiect P+3 in Bucuresti pe 300 mp amprenta la sol care ar fi costurile totale, proiectul, autorizatiile necesare, materiale + manopera, timpul de realizare; specific ca proiectul trebuie sa fie 10 m X 30 m impartit in 3 apartamente 10X10 in total 1200 mp construiti, 12 apartamente individuale cu balcoane aferente; constructia sa fie predata la cheie.
Multumesc anticipat pentru raspuns, posibil sa fi omis ceva in expunere.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Costuri totale realizare proiect P + 3, in Bucuresti.

7 răspunsuri la “Costuri totale realizare proiect P + 3, in Bucuresti”

BUNA ZIUA Putem executa lucrarea la cerintele dv.Proiectare 7-8euromp .Pret la rosu exact dupa proiectare,estimativ 200-230euromp manop+mat.Pt alte detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0735855409 STIMA

Buna ziua ,
SC MIRCOST SRL CAMPINA , infiintata in anul 2006 este astazi in topul firmelor de constructii
raspunzind cu profesionalism la cerintele tot mai diiversificate ale clientilor sai .
Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea
asigurarii conformitatii cu cerintele clientului ,cu cerintele legale si reglementarile aplicabile
precum si de a creste satisfactia clientului.
Deasemenea ne ocupam de proiectare ,constructie, obtinerea tuturor autorizatiilor etc.
Pentru mai multe detalii tel;0743028684,
Cu stima
MIRCEA COSTACHE DIRECTOR SC MIRCOST SRL.
O zi buna .

Buna ziua,
Referitor la constructia pe care doriti sa o realizati, din calitatea mea de dezvoltator imobiliar si antreprenor, va pot spune urmatoarele:
– In București, la constructiile noi, trebuie asigurat pentru fiecare apartament cate un loc de parcare si suplimentar 10% locuri de parcare pentru vizitatori. Pentru 12 ap. in mod normal trebuie 14 locuri de parcare, deci cel mai probabil de impune construirea de demisol (costuri suplimentare fata de varianta fara demisol de apx. 20.000 EUR).
– De obicei prin certificatul de urbanism este impusa retragere in etajul 3, deci E3 va avea doar 180 mp.
– Din datele furnizate de dvs. constructia va avea D+P+2E+3ER, iar suprafata construita se calculeaza astfel: D= 300 mp + P = 300 mp + E1= 300 mp + E2 = 300mp + E3 = 180 mp, Total 1380 mp daca balcoanele sunt incluse in suprafata de 300 mp, altfel se aduna suplimentar inca apx. 50 mp.
– La o constructie ca cea despre care discutam este posibil sa trebuiasca efectuat P.U.D. (plan urbanistic de detaliu).
– Daca pe o latura se va construi pe calcan atunci trebuie efectuate lucrari de consolidare a constructiei vecine.
– Mai departe lista continua cu foarte multe detalii de care trebuie tinut cont in momentul in care ne apucam de treaba si pe care le putem discuta fata in fata.
Datorita faptului ca eu am trecut deja prin etapele de mai sus va pot ajuta cu suport in tot ce presupune o dezvoltare imobiliara, de la achizitia de teren, trecand prin faza de proiectare – avizare, promovarea afacerii ( site de internet, banere publicitare etc.), constructia in sine la standarde de inalta calitate (lucrand pe firma mea de constructii sau angajat in calitate de manager de proiect) pana la finalizarea la cheie si predarea catre noii proprietari.
In incheiere va mai spun ca pentru o constructie cu suprafata de 1400 mp costul total va fi de aproximativ jumatate de milion de euro la care se adauga terenul.
Daca ceea ce am spus vi se pare interesant si daca doriti o colaborare cu un om care a trecut prin experienta dezvoltarilor imobiliare din buget propriu va rog sa ma contactati la tel. 0721375439

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *