Categorii
Intrebari de la cititori

Dezinfectie la o pivnita veche, rog sfaturi

Buna, va rog frumos sa-mi dati o idee despre cum s-ar putea efectua o dezinfectie la o pivnita veche, care a fost inundata si a refulat si canalul in ea. Peretii sunt umezi si mirosul este foarte urat.
Va multumesc mult.


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Dezinfectie la o pivnita veche, rog sfaturi.

4 răspunsuri la “Dezinfectie la o pivnita veche, rog sfaturi”

Buna,
Daca este posibilitate de aerisire clorul ar fi cel mai bun.Daca nu, atunci exista riscul corodarii de catre clor a obiectelor din fier. Oricum, ceva aerisire trebuie asigurata caci nici daca ar fi doar apa curata nu se face nimic fara uscare. Hipocloritul de sodiu ar fi bun, dar ar merge si clorura de var.

Buna!
de acord cu Calin. Daca nu exista aerisire, atunci ar trebui creata pana la remedierea problemei…clorul este foarte util si impotriva mugegaiului…apoi dupa dezinfectare aplicata clorura de var

LUATI LEGATURA CU CEI DE LA DEZINSECTIE-DEZINFECTARE-DEPARAZITARE. AU APARUT SOLUTII CHIMICE NOI, DAR EXTREM DE TOXICE.

CU STIMA
MAISTRU MARIAN
0747.87.88.12
foreman_construct_building@yahoo.com

CONSTRUIM IN IASI SI IN ZONELE LIMITROFE

Buna,
clorul se utilizeaza in dezinfectia WC-urilor si a grajdurilor, precum si a helesteelor pentru peste, fiind aprobat si utilizat de veterinari, iar eu sunt med. vet. L-am folosit asa ca stiu ca merge, doar trebuie sa asigurati aerisire ulterior aplicarii. Nu are rost sa cheltuiti pe solutii scumpe care in principiu fac acelasi lucru, doar multa reclama. Asta este ca si cu mancarea in care pui o gramada de condimente fanteziste, dar nu pui sare.
Succes,
Calin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *