Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc constructie casa in Hunedoara, cu 3 apartamente identice

Buna ziua, as vrea sa pun o intrebare specialistilor vostri si anume: detin teren in comuna Bacia, Hunedoara, am un proiect facut si toate autorizatiile necesare pentru a construi o casa cu 3 apartamente identice. Am si autorizatie de constructie pentru unul din aceste apartamente. As vrea sa stiu (o cifra orientativa) cam cit m-ar costa construirea acestei case si daca exista vreun constructor autorizat in zona mea. Va multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Doresc constructie casa in Hunedoara, cu 3 apartamente identice.

7 răspunsuri la “Doresc constructie casa in Hunedoara, cu 3 apartamente identice”

Executam lucrari complexe,renovari,consolidari,reconstructii si restaurari interioare sau exterioare asigurand o calitate deosebita si la un pret modest.Tel.0728903340.

Buna Seara,

Suntem o firma cu diferite lucrari de case la cheie executate. Suntem interesati sa va facem o oferta reala, dar avem nevoie de proiectul de rezistenta, detalii de fundatie si stalpi si plan de arhitectura. Puteti sa-mi trimiteti la adresa de email hausee.steeel@gmail.com. Multumesc.

Cu Stima,
Massimiliano – 0721130850

Buna seara.suntem o echipa din craiova…ce lucram pe raza olteniei mai mult.am fi interesati de o collaborare cu dvs.avem experienta occident in constructii.lucram la preturi cu bun simt.cerem si oferim seriozitate si punctualitate.daca imi trimiteti plansele schitei tehnice la address de mail gabrielantonie50@gmail.com,..in cel mai scurt timp va pot face un pret exact pe partea de mana de lucru la rosu si la cheie.va salut cu respect in speranta unei viitoare colaborari.

Buna ziua,

Daca va intereseaza, pentru casa Dvs. sisteme de incalzire/racire si preparare ACM, cu costuri de exploatare f.f. mici (intre 0,5÷2 Lei/mp), iar, costurile de INSTALARE, (in conditia preluarii proiectului inainte de prima sapatura), aproximativ egale cu cele ale unei instalatii clasice, ne puteti contacta la tel. 0763650071; e-mail: smart1greenenergy@gmail.com
Precizare: costurile de exploatare(utilizare), la o instalatie clasica pe GAZ, este intre 3÷4 Lei/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *