Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc constructie casa in Hunedoara, cu 3 apartamente identice


Buna ziua, as vrea sa pun o intrebare specialistilor vostri si anume: detin teren in comuna Bacia, Hunedoara, am un proiect facut si toate autorizatiile necesare pentru a construi o casa cu 3 apartamente identice. Am si autorizatie de constructie pentru unul din aceste apartamente. As vrea sa stiu (o cifra orientativa) cam cit m-ar costa construirea acestei case si daca exista vreun constructor autorizat in zona mea. Va multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Doresc constructie casa in Hunedoara, cu 3 apartamente identice.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Hunedoara:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

cavas in mai 3rd, 2015

Buna ziua.
Astept in cel mai scurt timp, schitele din proiect, pe adresa cavas33@yahoo.ro pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu.
Cu stima, CAVAS 0745315725 cavas33@yahoo.ro

marinel in mai 3rd, 2015

BUNA ZIUA Pt o oferta trimiteti planse proiect,memoriu rezistenta pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com Prezentam lucrari executate,suntem din VALCEA STIMA

Ghita in mai 3rd, 2015

Executam lucrari complexe,renovari,consolidari,reconstructii si restaurari interioare sau exterioare asigurand o calitate deosebita si la un pret modest.Tel.0728903340.

massimiliano in mai 3rd, 2015

Buna Seara,

Suntem o firma cu diferite lucrari de case la cheie executate. Suntem interesati sa va facem o oferta reala, dar avem nevoie de proiectul de rezistenta, detalii de fundatie si stalpi si plan de arhitectura. Puteti sa-mi trimiteti la adresa de email hausee.steeel@gmail.com. Multumesc.

Cu Stima,
Massimiliano – 0721130850

gabriel in mai 3rd, 2015

Buna seara.suntem o echipa din craiova…ce lucram pe raza olteniei mai mult.am fi interesati de o collaborare cu dvs.avem experienta occident in constructii.lucram la preturi cu bun simt.cerem si oferim seriozitate si punctualitate.daca imi trimiteti plansele schitei tehnice la address de mail gabrielantonie50@gmail.com,..in cel mai scurt timp va pot face un pret exact pe partea de mana de lucru la rosu si la cheie.va salut cu respect in speranta unei viitoare colaborari.

Aurel in mai 4th, 2015

Buna ziua,

Daca va intereseaza, pentru casa Dvs. sisteme de incalzire/racire si preparare ACM, cu costuri de exploatare f.f. mici (intre 0,5÷2 Lei/mp), iar, costurile de INSTALARE, (in conditia preluarii proiectului inainte de prima sapatura), aproximativ egale cu cele ale unei instalatii clasice, ne puteti contacta la tel. 0763650071; e-mail: smart1greenenergy@gmail.com
Precizare: costurile de exploatare(utilizare), la o instalatie clasica pe GAZ, este intre 3÷4 Lei/mp.

Florin in mai 7th, 2015

Buna seara,
Pentru mai multe detalii si oferta de pret va rog trimiteti proiectul pe email fl.prioteasa@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii