Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc doua case in comuna 1 Decembrie, Ilfov

Doresc sa construiesc 2 case in comuna 1 Decembrie, Ilfov in aceeasi curte.
Casa 1 de 133 mp cu terasa de 25 mp si casa 2 de 90 mp cu terasa de 16 mp cat mai repede. Foarte important doresc sa fiu contactat doar de contructori seriosi, muncitori cu preturi reale si nu doresc echipa care agreaza alcoolul la locul de munca si ma intereseaza pret pe mp la rosu, gri si la gata.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc doua case in comuna 1 Decembrie, Ilfov.

16 răspunsuri la “Doresc sa construiesc doua case in comuna 1 Decembrie, Ilfov”

Buna ziua
Santem o echipa dim Maramures cu experienta de peste 25 ani in tara si strainatate detinem cofraje tip doka personale prinsori speciale, popi metalici, vibrator beton si toate sculele necesare pentru constructi case.
Avem constructi terminate in Bucuresti si Ilfov pe care le puteti vedea si puteti discuta cu proprietari de seriozitatea de care dam dovada.Nu consumam alcool. Pentru a putea discuta o eventuala colaborarer ma puteti suna la tel, 0757315176pentru a stabili o intalnire si adiscuta cu un proiect in fata toate detaliile.email verdes_mircea68@yahoo.it

Buna ziua.
Astept detalii la telefon 0745315725 sau schtele din proiect pe adresa cavas33@yahoo.ro pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu.Finisajele se discuta ulterior.
Cu stima,CAVAS

Unde sa va contactez nu gasesc un nr.tel. adresa de email care sant preturile reale(moca).Ma intereseaza lucrarea dar hai sa discutam la fata locului cu P.T in fata.

Buna ziua.suntem constructori f seriosi iar pretul la rosu este 120 euro si la cheie 260 euro mp materiale plus manopera dupa proiect sau schita. 0773964518 trusculete aurel

legat de cererea dumneavoastra de a construi. Noi dorim sa va facem o oferta in acest sens
Noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220-270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_investments@yahoo.com.
In cazul in care sunteti interesati de serviciile noastre, va rog sa ne contactati.

Toate cele bune

Gheorghe Craciun
Tel: 0754 457 950 / 0737 670 630
E-mail: craciun_investments@yahoo.com
craciun_construct@yahoo.com
SC Craciun Investments SRL

Buna Ziua,
Suntem o firma italiana, am mai multe lucrări de referință, sunt interesat sa va fac oferta doresc sa primesc pe email plan de structura si de arhitectura si cand doriți sa incepet lucrări.
Cu stima
massimiliano
0721130850
hause.steel@gmail.com

lucram de 17 ani [ 35 case la cheie ,ultimele 3 in corbeanca ,daca doriti sa le videti
Noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 110 – 179 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 270 – 399 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0723 249 738, sau pe mail nicu_vlad66nidav@yahoo.com.
avem popi metalici ,scule ,transport etc
se ofera CALITATE , SERIOZITATE ,GARANTIE ETC
PS imi permit sa va dau un sfat la alegerea echipei sa cereti un proces -verbal de calitate de la o lucrare ,care este semnat de un inspector in constructii ,de un diriginte etc. Nu faceti economie acum de 1000-1500 ,ca o sa bagati de 3 ori in finisaje ,si nu aveti calitatea care se cere.
nicu vlad

Buna ziua ,.

Eu va pot oferii un pret de 49 € /mp la rosu
La cheie oferim 85 € /mp

Lucram la termen bun , calitate iesita in evidenta .

Noi nu cerem de caree client ( cazare, masa ,, etc.)
O echipa serioasa , sub controlul maestrului pe tot parcursul santierului.
Daca vreti o firma serioasa , sunati la
0737 781 177
Sau constro93@gmail.com

Buna ziua ! Tarifele pe metru patrat va ajuta sa va stabiliti un buget aproximativ pentru cele doua constructii. Pentru a avea oferte concrete si de luat in seama va trebui sa trimiteti eventualilor ofertanti planurile constructiilor si cerintele dvs. cu privire la finisaje si la instalatii (daca nu sunt prevazute in proiect sau doriti sa le modificati fata de proiect). Daca doriti o astfel de oferta va stam la dispozitie pe email: raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

BUNA SEARA Doar manopera=30-40euromp construibil in functie de proiect.Pt oferta la gri?sau cheie trebuiesc stabilite unele detali cu privire la dorintele dv,materialele folosite si solutiile dorite de dv[instalatia electrica,incalzire calorifere-pardoseala,sursa de incalzire gaz-lemn-electric,canalizare-fosa ,etc si in primul rand de proiectul caselor.Pt oferta exacta trimiteti planse proiect si detali executie pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Echipa serioasa, nonalcool construim cu 25e/mp manopera la rosu, 65e/mp manop la gata, 80e/mp man+materiale la rosu si 200e.mp manopera+materiale la gata.Preturi pe mp desfasurat.Daca doriti sa colaboram, asteptam planurile la cristis2003@yahoo.com sau rel la tel 0764656561

firma serioasa bucuresti pentru stabilirea unui pret ne trebuie un proect si o discutie , pentru vizionare lucrari executate intrati pe adres facebok a firmei care este sidecototalconstructunde sunt poze cu unele lucrari executate de noi si contactatine la tel 0727346698

BUNA ZIUA CE ASI MAI PUTEA SA VA SPUN EU CA SINT SERIOS DIN PUNCT DE VEDERE EU NU POT SA MA LAUD EU CONSTRUIESC SI AS DORI DACA DORITI SA IMI TRIMETETI PROECTELE CU FAZELE DE EXECUTIE PENTRU A VA FACE UN PRET REAL PE ETAPE SI UN DEVIZ TRIMETETI PE ADRESA MEA DE EMAIL VA ASTEPT O ZI BUNA

SC.Lazar Total C-tii,
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE LA ROSU SAU LA CHEIE,
cu materialele firmei, sau ale clientului , la alegere, detalii
email. lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *