Categorii
Intrebari de la cititori

Durata executie si pret pentru o casa parter + mansarda in Cluj

Buna ziua, detinem un teren de 600 mp la iesirea din Apahida judetul Cluj si avem un proiect de casa parter si mansarda in suprafata totala de 144 mp. Am dori o oferta de pret pentru constructia casei la cheie, precum si durata executiei – va multumim.


Intrebare de la Teodora, pe adresa redactiei: Durata executie si pret pentru o casa parter + mansarda in Cluj.

4 răspunsuri la “Durata executie si pret pentru o casa parter + mansarda in Cluj”

Buna ziua
Pentru a va prezenta o oferta de pret „la cheie” sint necesare mai multe informatii, pe care le astept la tel; 0745315725
Va propun sa incepem prin constructia casei la rosu, ulterior urmind sa analizam finisajele si instalatiile pe care le doriti.
Pentru casa la rosu, va propun pertul manoperei de 32 euro/mp suprafata construita { 144mpX32 euro/mp = 4600 euro.Dupa analiza proiectului, pe care il astept pe adresa cavas33@yahoo.ro acest pret poate sa scada sau sa creasca.
Astept cu placere raspunsul dvs.
Cu toata stima, CAVAS.

buna ziua.as dori sa stiu daca oferta ceruta de dumneavoastra este pentru manopera sau material plus manopera.si daca cei 144 mp sunt utili sau construiti.daca puteti,as dori sa-mi trimiteti pe mail proiectul casei,pentru a putea face o oferta corecta.firma noastra este din judetul cluj.tel.0743 426782 ,email veliossotiris@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *