Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte amenajari interioare si exterioare pentru o casa la rosu

Buna ziua. Sunt in cursul construirii unei case. Momentan casa este ridicata la rosu si acoperita. Vroiam sa va intreb daca puteti sa imi dati o oferta pentru amenajari inteioare si exterioare si daca da cum putem intra in legatura.
Multumesc.


Intrebare de la Toma, pe adresa redactiei: Oferte amenajari interioare si exterioare pentru o casa la rosu.

16 răspunsuri la “Oferte amenajari interioare si exterioare pentru o casa la rosu”

Buna ziua domnule Toma.
Va pot executa lucrarile in orice judet.
Pentru a va prezenta oferte de preturi, trebuie sa-mi comunicati la tel; 0745315725 sau cavas33@yahoo.ro, categoriile de lucrari de finisaje pe care le doriti, si suprafetele aproximative.
Rog ca discutia sa o avem in cel mai scurt timp.
Mesteri constructori de calitate, preluam case la rosu ,pentru executia de finisaje interioare si exterioare, in orice judet.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

pentru orice solicitare de manopera si materiale pentru finisaje 0720424045, Adrian

SC.Lazar Total C-tii
PRELUAM CASE LA ROSU PENTRU FINISARI LA CHEIE, INCLUSIV INSTALATIILE SANITARE SI ELECTRICE
DETALII CU PLAN PARTER + ETAJ la adresa de email, lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua. Pentru usi metalice, pereti despartitori, sisteme de imprejmuire – garduri, usi din lemn si alte tipuri de usi, va rugam sa apelati cu incredere la Vertical Design. Mai multe detalii pe site-ul nostru vertical.ro. Numai bine.

Buna ziua ,va rog nu luati in calcul preturile de pe piata ,ci experianta fiecaruia,preturile difera in functie de cum arata casa la rosu,trebuie vazut, plus de asta trebuie sa stiti cum lucram,facem o suprafata ,nu va place nu mai continuam,asta e premiza mea …..garantam pt ceea ce facem,Multumes!va astept pe email: alexxalexx2001@yahoo.com sau tel 0722199087 Alexandru garantam pt ceea ce facem

DOMNULE EUGEN,
PRETURILE DEPIND DE LA UN ORAS LA ALTUL, PRETUL…. UNUL ESTE PENTRU PROVINCIE SI ALTUL ESTE PENTRU CAPITALA…. SALARIILE LA MUNCITORI,CELE DIN PROVINCIE, NU SE COMPARA CU CELE DIN CAPITALA….. VREI MAI MULTE EXEMPLE ?

Buna ziua ! Suntem interesati de lucrare, avem capacitatea tehnica si dotarea cu scule si utilaje pentru executarea lucrarilor de finisare interioara si exterioara si a tuturor tipurilor de instalatii. Ne puteti contacta pe email la raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

Buna,
exterior ai putea sa pui dale din cauciuc, eu mi-am gradina si o parete din curte din dale din cauciuc si e foarte frumos. le poti cumpara de pe site-ul Rinoprofil

Buna,
noi va putem realiza un proiect (design interior / exterior) 2d sau 3d
pentru casa dumneavoastra (atat interior cat si exterior).
Lucram in colaborare cu orice arhitect sau mester care pune in realizare proiectele noastre.
Astfel veti fi pe deplin multumit cand lucrarea va fi gata.
Putem colabora pe internet si telefon, si putem face deplasari pentru a superviza lucrarile. In Cluj Napoca nu se plateste deplasarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *