Categorii
Obiecte de Mobilier

5 casute de joaca pentru copii. Imagini si preturi

3-casuta de joaca dubkla Edu Play magazin eMag


Pe langa faptul ca poate servi drept element decorative al unei gradini, casuta de joaca pentru copii are si avantajul de a-i responsabiliza pe cei mici, care ar trebui sa o ingrijeasca pentru a avea un loc de joaca frumos si ordonat. Totodata, o casuta de joaca este locul in care copiii isi pot cultiva simtul artistic si calitatile de designer inca de la varste foarte fragede, fiind locul pe care il pot amenaja si decora dupa bunul plac, asa cum facem noi, adultii, cu locuintele noastre.

Pe piata de profil exista foarte multe modele de casute de joaca pentru copii, din plastic sau din lemn. Cele din plastic pot fi montate oriunde, inclusiv la bloc, in living sau intr-un balcon, in timp ce modelele din lemn sunt recomandate pentru curte si gradina. Desi mai scumpe, acestea din urma pot fi folosite mai tarziu, dupa cresterea micutilor, drept magazii, asa ca investitia este rentabila pe termen lung.

Am ales pentru tine cinci modele de casute de joaca pentru copii, cu preturi ce pleaca de la 400 RON si merg pana la 4400 RON pentru un model din lemn cu finisaje deosebite.

1. Casuta gradina copii, magazin Dedeman

Casuta pentru copii din oferta magazinului Dedeman nu este doar pentru gradina, asa cum ii sugereaza denumirea, o poti monta si intr-un apartament de bloc, in camera copilului sau, de ce nu, pe terasa. Este confectionata din plastic rezistent la UV si este livrata in kit, cu instructiuni de asamblare, la pretul de doar 399 lei. Dimensiunile acesteia sunt de 123 x 103,5 x 121,5 cm, iar pachetul pe care il iei de la magazin cantareste 16,8 kg.

2. Casuta de joaca Little Tikes Picnic, magazin Noriel

Casuta de joaca Little Tikes Picnic de la Noriel vine echipata cu o sonerie, o masa pentru picnic, doua scaune, precum si cu numeroase accesorii sub forma de ustensile de bucatarie.

Dimensiunile casutei confectionate din plastic rezistent la UV sunt 160 x 93 x 120 cm, dimensiuni ce o recomanda copiilor cu varste cuprinse intre 18 luni si 5 ani. Daca iti place cum arata si o vrei pentru micutii tai, pregateste-te sa scoti din buzunar 930 lei.

3. Casuta dubla Edu Play, magazin eMag.ro

Stii cate lupte se pot isca pe jucarii. Chiar daca vei cumpara doua casute de joaca pentru copii, cealalta va fi intotdeauna mai interesanta. Solutia este un duplex in miniatura adresat copiilor cu varste de pana in 6-7 ani pe care am gasit-o in oferta magazinului eMag. De fapt, este vorba despre doua casute individuale identice, legate prin intermediul unui culoar. Dimensiunile totale ale constructiei sunt de 297 x 114 x 121 cm, iar pretul de 2199 lei este redus in acest moment la 1824 lei si il poti cumpara de AICI.

4. Casuta de joaca Alexandra, magazin casute-argo.ro

Iti spuneam ca o casuta de joaca pentru copii din lemn este o investite rentabila pe termen lung. La Argo, gasesti o astfel de casuta, mai mare decat modelele din plastic prezentate anterior, la pretul de 2427 RON. Dimensiunile acesteia sunt de 2,20 x 1,80 m la sol, inaltimea peretelui lateral este de 1,66 m, iar inaltimea pana in coama acoperisului este de 2 m. De altfel, acest model este prevazut cu dusumea din lemn si acoperis din grinzi, asterial si carton asfaltat. Asa cum vezi, casuta nu le este recomandata doar copiilor mici, ci celor mai mari, poate chiar adolescentilor carora, asa cum stim cu totii, le place sa se refugieze in locuri secrete.

5. Casute pentru copii Kalman

Casutele pentru copii Kalman pot fi incadrate in sectorul de lux. Lemnul folosit in constructia fiecarei casute este slefuit cu mare grija si este vopsit de trei ori pe fiecare parte cu vopsele ecologice pe baza de apa. Daca te grabesti, in luna iunie poti comanda o casuta cu dimensiunile 1,1 x 1,1 x 1,5 cm la pretul de 4400 RON. Transportul si montajul sunt gratuite in Bucuresti.

Daca iti doresti o casuta Kalman pentru micutul tau, ia in calcul faptul ca fiecare comanda este tratata in mod individual, iar timpul de lucru poate dura pana la 4 saptamani, in functie de complexitatea comenzii.

Preturile de mai sus sunt cu titlu informativ si sunt valabile la data scrierii acestui articol (iunie – 2015).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *