Categorii
Obiecte de Mobilier

5 modele de mobilier pentru holuri mici. Imagini si preturi

5-mobila hol Richi magazin VreauMobila

Mobilierul din hol este foarte important daca tii la imaginea casei tale. Este primul lucru pe care oamenii il vad cand iti calca pragul. De aceea este bine ca mobilierul dedicat acestui spatiu sa fie gandit si proiectat ergonomic, astfel incat sa-ti poti tine toate lucrurile ordonate si ascunse privirilor. Arareori holul de intrare este un spatiu generos, mai cu seama in cazul garsonierelor si apartamentelor de bloc. Nu este neaparat rau ca este asa, pentru ca nu este un loc in care zabovim foarte mult, fiind mai degraba o zona de trecere, astfel incat nu are nevoie de o desfasurare pe o suprafata prea mare. Dar pentru a nu simti acut lipsa spatiului, este indicat sa dotam holul cu garnituri de mobilier inguste, compacte si practice.


In varianta ideala, mobilierul pentru hol trebuie sa aiba un cuier, un raft, un dulap pentru pantofi, o oglinda, dar si un sertar. Ideal este si ca oglinda sa fie una mare, ca sa te poti vedea din cap pana in picioare inainte de a iesi pe usa. Iar daca intrarea in casa ta se afla in apropierea bucatariei, alege un model cu dulap inchis, oricat de performanta ar fi hota de deasupra plitei, tot risti ca mirosul de mancare sa iti intre in hainele agatate in cuier.

Iata, asadar, 5 seturi de mobilier pentru hol, unele simple si minimaliste si altele mai elaborate, care iti ofera mai mult spatiu de depozitare.

1. Garderob cu pantofar, magazin Praktiker

Garderobul cu pantofar de la Praktiker este un set de mobilier compact, potrivit holurilor mici. Acest cuier are doua spatii pentru depozitarea pantofilor, un sertar si doua spatii pentru agatat hainele. Desi are o culoare destul de inchisa, fineline mocca, oglinda mare va contribui la crearea senzatiei de luminozitate si spatiu. Dimensiunile acestei garnituri sunt de 130 x 29 x 190 cm, iar pretul este de 399 RON.

2. Cuier Jaspis, magazin Tamos

Vrei un cuier mic si practic si nu ai timp sa cauti prin magazine? Il primesti prin posta, de la Tamos, iar tu trebuie doar sa il montezi. Cuierul Jaspis este compus dintr-un corp suspendat care are trei agatatori pentru haine si o oglinda si dintr-un corp de baza, cu doua rafturi pentru pantofi, un dulap cu usa si un sertar. Comoda are dimensiunile 90 x 49 x 35, 5 cm, cuierul suspendat cu oglinda 90 x 90 cm, iar culoarea este arin galbui. Acest mic ansamblu de mobilier pentru hol costa in acest moment 440 RON, redus de la 490 RON.

3. Garderoba AS, magazin Elvila

Garderoba AS de la Elvila este disponibila la 613 RON in culorile fag/cires si shoko/par, cel de culoare sonoma costa 646 RON, iar cel in varianta stejar cenusiu costa 687 RON. Este un cuier compact, cu dimensiunile 106,5 x 41 x 201 cm, structurat intr-un dulap pentru haine inchis, care are si o oglinda mare, doua sertare, un pantofar si cateva agatatori pentru haine. Deci, este o piesa de mobilier dotata cu toate cele necesare unui hol si care nici nu ocupa mult spatiu.

4. Cuier cu dulap si oglinda Zone, magazin Naturlich

Ca si functionalitate, cuierul Zone de la Naturlich ofera aceleasi beneficii ca si Garderoba As de la Elvila. Adica are un dulap inchis cu usa placata cu oglinda, un dulapior cu pantofar si sertar si agatori pentru haine. Diferenta o face designul acestui cuier, unul modern, deosebit. Dimensiunile acestui mic ansamblu de mobilier sunt 110 x 36,5 x 185 cm, iar pretul lui este de 699 RON.

5. Mobila hol Richi, magazin Vreaumobila.ro

Pe site-ul vreaumobila.ro iti poti comanda un set de mobilier pentru hol la dimensiunile dorite si in culoarea care se va potrivi cel mai bine interiorului tau. Garnitura Richi este alcatuita din piese de mobilier modulare, dupa cum urmeaza: comoda de 120 x 40 x 50 cm care are pantofar destul de incapator, un raft, un sertar si un dulap inchis de 60 x 40 x 200 cm, care are o polita si o bara telescopica pentru umerase si un cuier suspendat cu oglinda. In varianta de finisaj maslin cordoba, acest set de mobilier pentru hol costa 1203 RON.

Preturile de mai sus sunt cu titlu informativ si sunt valabile la data scrierii acestui articol (iunie – 2015).

3 răspunsuri la “5 modele de mobilier pentru holuri mici. Imagini si preturi”

Buna ziua ,
Ma interesează daca la Cuier cu dulap si oglinda Zone, magazin Naturlich se pot modifica dimensiunile
Inloc de 110 mm am nevoie de maxim 90mm .

Contact 0765513568 Șerban Daniel

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *