Categorii
Obiecte de Mobilier

5 seturi moderne de mobilier pentru baie. Imagini si preturi

1-mobilier modern baie Mistik magazin Mobambient

Ca sa ai o baie practica si ordonata, oricat de mica ar fi, este bine sa o dotezi cu un set complet de mobilier adaptat dimensiunilor si special conceput pentru a fi utilizat in spatii umede. Cu siguranta ii vei simti utilitatea cand vei avea la indemana prosoape de schimb, iar toate cosmeticele si produsele pentru curatenie vor sta frumos aranjate in dulapuri.


Daca iti faci la comanda sau iti cumperi de-a gata mobila pentru baie, ia in calcul achizitionarea unor corpuri suspendate. Montarea dulapurilor pe perete iti va fi de ajutor atunci cand vei face curatenie si vei da cu mopul. Totodata, pastrand pardoseala libera vei evita micsorarea vizuala a baii.

1. Mobilier baie Mistika, magazin Mobambient

Mobambient prezinta un set de mobilier pentru baie compus din masca pentru lavoar si doua dulapuri suspendate la pretul de 1080 RON. Aceasta garnitura este confectionata din pal de culoare fag ciocolata si frasin molina nisip si are urmatoarele dimensiuni: masca suspendata pentru lavoar – 100 x 40 x 40 cm, oglinda cu polita – 100 x 10 x 70 cm, corp suspendat o usa si doua polite – 40 x 32 x 100 cm, corp suspendat cu o usa, trei polite si trei sertare – 42 x 30 x 180 cm.

Mobambient asigura si transport gratuit in Bucuresti pentru acest ansamblu de mobilier, iar pentru provincie se taxeaza transportul dus-intors la pretul de 1,5 RON/km. Trebuie sa stii insa ca setul Mistik nu este permanent pe stoc, realizandu-se doar la comanda. Asa ca poti cere, de exemplu, ca sertarele sa fie puse pe corpul suspendat mai mic, iar in cel mai mare poti cere amplasarea rafturilor astfel incat sa aiba loc si galeata si mopul pentru sters pe jos.

2. Mobilier baie Dolomiti, magazin Nuvola

Mobilierul de baie Dolomiti din oferta magazinului Nuvola este confectionat din PAL alb perlat in combinatie cu aubergine. Pentru 1330 RON ai o masca generoasa pentru lavoar, cu sertar si dulap (100 x 40 x 50 cm), un corp suspendat cu oglinda (40 x 30 x 40 cm si 60 x 30 x 40 cm) si un corp vertical suspendat (50 x 30 x 150 cm). Daca doresti, il poti comanda si in varianta lucioasa, cu un alt tip de feronerie, insa in acest caz pretul va creste.

Mobilierul este disponibil in 10 zile, pe comanda si are o garantie de 3 ani. Magazinul Nuvola asigura transport si montaj gratuit in Bucuresti.

3. Mobilier Baie C8621, magazin Bella Casa

La Bella Casa gasesti un set modern si interesant de mobilier pentru baie. Acesta este compus din masca pentru lavoar, dulap suspendat cu oglinda si un soldat prevazut cu un sistem de prindere extrem de interesant si modern. Ansamblul C8621 este disponibil in culorile beige si wenge si costa 1480 RON. Masca pentru lavoar are doua usi si dimensiunile 60 x 46 x 55 cm, dulapul suspendat cu oglinda si polita are dimensiunile 80 x 12 x 80 cm, iar soldatul, care are si doua sertare, are 32 x 24 x 140 cm.

4. Set Merkur Acril Rosu, magazin mobilier-de-baie.ro

Site-ul mobilier-de-baie.ro iti propune un set modern compus dintr-un lavoar, o masca pentru acesta, un dulap suspendat si un corp vertical la pretul de 1990 RON. Toate elementele pot fi achizitonate si separat, dupa cum urmeaza: masca lavoar – 642 RON, dulap cu oglinda – 384 RON, soldat – 556 RON, lavoar – 495 RON. Acest ansamblu de mobilier este disponibil si pe alb, antracit sau aqua.

5. Set mobilier baie din lemn masiv, magazin Comstal

La Comstal gasesti setul de mobilier de baie din lemn masiv de plop Savini Due Ambra, ce este, in acelasi timp, clasic, vintage si modern. Imi place in mod deosebit setul de culoare albastra (pe care am si ales sa ti-l prezint, de altfel), dar sa stii ca il gasesti disponibil si in alte 12 culori, deci ai de unde alege.

Pentru 2850 RON poti cumpara dulapul de baza cu tot cu lavoar, oglinda cu lampa cromata, un dulap inalt suspendat si doua dulapioare verticale suspendate. Manerele cromate sunt din metal, iar balamalele usilor si sistemele de glisare ale sertarelor au inchidere amortizata. Este bine sa stii si ca toate componentele prezentate mai sus pot fi achizitionate atat impreuna, cat si separat.

Preturile de mai sus sunt cu titlu informativ si sunt valabile la data scrierii acestui articol (iunie – 2015).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *