Categorii
Intrebari de la cititori

Ajutor in alegere mobilier pentru holul apartamentului

Buna ziua! As dori sa ma ajutati sa aleg un mobilier pentru holul apartamentului. Nu as dori un mobilier standard, mi-ar placea ceva diferit (o oglinda mare, un pantofar frumos eventual).
La intrarea in apartament avem deja un dressing mare, alb, fara oglinda), iar peretii sunt zugraviti cu lavabila gri deschis si parchetul este maro inchis.
As mai dori sa stiu daca ar trebui sa pastrez culoarea alba ca si cea a dressingului de la intrare sau s-ar potrivi si o alta culoare (mentionez ca avem mobilier alb in tot apartamentul)?
Va multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Ajutor in alegere mobilier pentru holul apartamentului.

Un răspuns la “Ajutor in alegere mobilier pentru holul apartamentului”

Buna, Andreea!

Cred ca poti merge fie pe mobilier alb, fie pe un model itr-o nuanta de gri mai inchisa decat cea a peretilor sau intr-o combinatie de alb cu gri, desi ar merge si un vernil sau un mov foarte deschis.

Cred ca avand deja dressingul montat pe hol, poti renunta la ideea de cuier, limitandu-te la alegerea pantofarului care poate fi cat vrei tu de inalt (desi ar fi bine sa-l prinzi de perete). Iar in ce priveste oglinda, cred ca poti imbraca una dintre usile dressingului cu oglinda sau poate chiar pe amandoua. Pentru asta nu trebuie decat sa apelezi la o firma specializata in productia mobilierului pentru casa, ei te vor ajuta sa gasesti solutii. Sau poti alege un pantofar cu fatetele sertarelor placate cu oglinzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *