Categorii
Proiecte de case inedite

Asa va arata cea mai scumpa casa din lume – 500 milioane de dolari

1-piscina Infinity cea mai scumpa casa din lume LA CaliforniaUn fost producator de filme de la Hollywood s-a reorientat profesional, investind in constructia unor resedinte private de lux pentru a le vinde ulterior cu sume colosale de ordinul zecilor si chiar sutelor de milioane USD.


Dupa mai multe proiecte indraznete, duse la bun sfarsit si apoi vandute unor oameni cu dare de mana, Nile Niami si-a propus sa construiasca cea mai scumpa si moderna casa din lume, cu dotari de lux, specifice resorturilor hoteliere de peste 5 stele, pe care o va scoate la vanzare cu nu mai putin de 500 milioane de dolari!

O casa de 6875 metri patrati

Miezul proprietatii situate pe varful unei coline din California va fi uriasa casa ce masoara aproape 7000 metri patrati. Cred ca iti poti da seama ca este vorba despre o suprafata demna mai curand de un hotel sau de un complex rezidential, decat de o resedinta particulara ce apartine unei familii.

Cei 6875 metri patrati vor fi impartiti intr-o multime de spatii si incaperi mai mult sau mai putin utile: dormitoare, dintre care numai cel matrimonial masoara nu mai putin de 464 metri patrati, bai, livinguri, camere de relaxare, bucatarii (poate chiar mai multe), un garaj pentru 30 de masini, o sala de cinema cu 45 de locuri si cu ecran Imax, un casino adevarat, un club de noapte de aproape 800 metri patrati si o camera acvariu, cu 3 pereti din sticla securizata.

Credeai ca asta e tot?

Pe langa cele enumerate mai sus, casa situata in cel mai select cartier al Los Angelesului va avea in fata o impresionanta peluza cu gazon artificial (care nu va necesita ingrijire), desfasurata pe o suprafata de 1858 metri patrati, o piscina Infinity de 55 metri lungime si alte 3 piscine. Pentru a le asigura intimitate musafirilor ce vor veni in vizita, proprietatea va fi dotata cu 3 „casute” a caror suprafata va insuma 2322 metri patrati.

In plus, viitorii proprietari ai casei se vor bucura de o priveliste panoramica asupra orasului Los Angeles, asupra celebrului cartier Beverly Hills si asupra Oceanului Pacific, dar si de invecinarea cu multe personalitati din lumea filmului si nu numai.

Daca isi va gasi cumparator, aceasta casa va deveni cea mai scumpa din lume, batand recordul stabilit in anul 2011 de catre un apartament de lux din Londra, care a fost vandut cu fabuloasa suma de 221 milioane USD. Probabil ca dezvoltatorul imobiliar, Nile Niami, asteapta deja ofertele bogatilor planetei, care mai au timp sa se decida pana la finalizarea lucrarilor de constructie ce se preconizeaza ca se vor intinde timp de 20 de luni.

Sursa foto: Daily Mail

5 răspunsuri la “Asa va arata cea mai scumpa casa din lume – 500 milioane de dolari”

Drept sa spun ,nu prea m-a impresionat ,mi se pare prea rece ,nimic care sa te atraga

Mult, mult prea mare. Oricât de bogata as fi nu mi-ar place sa fac kilometri întregi din dormitor pana in bucătărie, sau in alta parte. Daca mi-am uitat telefonul mobil pe terasa, cred ca mai repede îmi cumpăr altul decât sa-l caut.

Fetelor, exact aceeasi impresie mi-a lasat-o si mie casa asta! Ma bucur ca gandim la fel 🙂 Ma si intreb ce poti face intr-un dormitor de aproape 500 metri patrati?

O imensa hala impartita in alte hale imense. Pare mai potrivita pentru o fabrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *