Categorii
Intrebari de la cititori

Astept oferte pentru constructie casa in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca astept autorizatia de constructie pentru o casa 258mp construiti.
Caut pe cineva dispus sa inceapa lucrarea undeva prin luna August.
Daca doriti sa faceti o oferta la rosu/cheie, numai manopera sau manopera si materiale va rog sa-mi spuneti si va trimit documentatia pe mail.
Multumesc.


Intrebare de la Paul, pe adresa redactiei: Astept oferte pentru constructie casa in Cluj-Napoca.

10 răspunsuri la “Astept oferte pentru constructie casa in Cluj-Napoca”

Buna ziua ma numesc vasile baies si as dori sa imi trimiteti un mail cu proiectul casei pt a va face o oferta concreta vasilebaies75@yahoo.com sau tel 0748 611 275 sau 0770 700 734 raspuns pt dl paul din cluj va multumesc

Buna ziua, domnule Paul, as dorii sa va fac cateva oferte de pret, ofertele sunt chiar sub pretul pietei, va rog sa ma sunati pt mai multe detalii 0758-947-257

Bună ziua!

Calcul manoperă:

258 MPSC X 50 EURO/MPSC = 12900 EURO – LA ROȘU;
258 MPSC X 100 EURO/MPSC = 25800 EURO – LA CHEIE.

În anumite situații (dacă dumneavoastră veți dori să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor (inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton turnat cu pompa furnizorului de beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale (tego, scândură cofraj, utilaje…) se reduce prețul chiar și cu 50 EURO/MPSC – pentru varianta LA CHEIE și cu 25 EURO/MPSC – pentru varianta LA ROȘU).)

Valoarea materialelor va fi în jur de 100 EURO/MPSC – LA ROȘU și 200 EURO/MPSC – LA CHEIE (în funcție de proiect și de prețul din depozit).

Prețurile sunt negociabile.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buna ziua
Va propun pretul manoperei la rosu de 32 euro/mp suprafata construita. Pretul propus poate sa scada sau sa creasca, in raport de complexitatea lucrarii rezultata din proiect
Cu toata consideratia, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

buna ziua, va dau oferta mea 15€ pe mp … pt mai multe detalii va rog sa ma suna-ti

Sunati la 0728903340 si va voi propune un pret acceptabil.Suntem din Maramures si executam lucrari de constructii la rosu si la cheie.Multumim.

Evitati-l pe socaciu marian, lucreaza pe firma moni&carla si este un sarlatan, i-am acceptat oferta fara sa negociez si in ziua cand am chemat excavatorul nu a mai raspuns la telefon, desi cu o seara inainte stabilisem ca ne vedem dimineata, isi bate joc de timpul si banii clientilor.

@ Iulian
Multumesc Iulian, ai scris tarziu dar mare dreptate ai avut.
Concluzie de evitat Socaciu Marian, este un pamfletar

Buna ziua! Mare grija la Marian Socaciu!!! A escrocat zeci de persoane de sute de milioane de lei vechi!!! Pentru a va dovedi, cautati-l pe google. Exista 3 articole de la Gazeta de Cluj despre acest hot! Mentionez faptul ca lucreaza cu fratele lui, Daniel Socaciu!!! Aveti mare grija! ( Am vazut ca a postat aici mesaj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *