Categorii
Intrebari de la cititori

Cat mai costa manopera si materialele pentru o casa la cheie?

Buna ziua. Am un teren de 210 mp si doresc sa construiesc o casa pe acest teren. Am sa fac un proiect curind pentru o casa de 110 mp insa as vrea sa stiu cit costa acum pe vremurile de criza (manopera si materiale) pe meteru patrat in euro la cheie. Astept un raspuns.


Intrebare de la Dan din Bucuresti, pe adresa redactiei: Cat mai costa manopera si materialele pentru o casa la cheie?

5 răspunsuri la “Cat mai costa manopera si materialele pentru o casa la cheie?”

DOM-LE,CE INTREBARE AVETI CATRE CONSTRUCTRUCTORI,CREDETI CA SCAPATI MAI IEFTIN DACA POMENITI DE CRIZA,DE 4 ANI NU AM OBSERVAT REDRES ,CI DIN CONTRA ,ANUL ACESTA SE CONSTRUIESTE FUUL,ORICUM, NU VA DAU OFERTA PT CA LUCREZ NUMAI ACASA IN SATU-MARE,SI AICI CLIENTII PLATESC LUCRAREA EFECTUATA,NU-S TEPARI CA SI IN CAPITALA.

Buna ziua
Inteleg ca sinteti un ” investitor” aflat in perioada de criza, si cautati constructori romani care nu se afala in criza. Probabil cautati constructori din Elvetia, Norvegia, Germania,Franta .
Cind veti fi un investitor veritabil si veti avea disponibilitatea financiara necesara pentru ceea ce va doriti, astept planurile din proiect pe adresa cavas33@yahoo.ro
Cu respect, CAVAS.

Un preț aproximativ LA CHEIE cu materialele noastre și nu cu materialele proprietarului ar fi 33000 euro (110 MP X 300 EURO/MP = 33000 EURO.

Bună ziua!

Un preț aproximativ LA CHEIE cu materialele noastre ar fi 33000 euro (110 MP X 300 EURO/MP = 33000 EURO)

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *