Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru consolidare / restaurare casa 100 mp

Caut echipa pentru consolidarea (partial restaurarea) unei case de aproximativ 100 mp + construirea unei extinderi si diverse modificari ce se impun odata cu consolidarea si modernizarea constructiei. Necesar cel putin un fierar betonist, un dulgher si un zidar care stie sa minuiasca firul cu plumb. DOAR persoane cu experienta si calificare. Ofer pret indestulator pentru lucrare.


Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru consolidare / restaurare casa 100 mp.

9 răspunsuri la “Caut echipa pentru consolidare / restaurare casa 100 mp”

Buna deara firma RGAMSC.CONSTRUCT va sta la dispozitie.pentru a va face un deviz de lucrare cu materiale sau fara trebuie discutat eczact ce e de facut si un plan.Pentru mai multe detali puteti suna la nr de tel:0787810858
email:radualin608@yahoo.ro

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari/renovari,case la rosu/cheie,termoizolatii/hidroizolatii etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Buna ziua, suntem interesati sa executam lucrarea dar pentru a putea face o oferta de pret sunt necesare mai multe informatii. Va propun sa comunicam pe email pentru a lamuri toate amanuntele legate de lucrarea solicitata de dvs. Adresa noastra de email este raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Buna ziua pt o oferta de preț tb văzut la fata locului am momentan o echipa în Olt și corespunde cerințelor dv 0733739838

conservarea, consolidarea si restaurarea unei cladiri necesita atentie si pricepere deosebite, nu doar cunoastera si folosirea uneltelor. Va spun in cunostinta de ceea ce inseamna restaurari si consolidari de cladiri, cu obiective relizate incepand cu o casa din secolul xv, un castel de la 1600,o capela tot de la 1600, o casa construita cu totul nou dar care arata ca originalul de la 1778 demolat pentru ca lucrarile de consolidare erau prea costisitoare si nu se obtinea casa dorita de beneficiar, o restaurare cu recuperarea partilor vechi de sarpanta si invelitoare, modernizare si darea in folosinta si a mansardei care era un pod de casa de la 1877. pentru solicitari 0720424045, 0768739557, adriancapraru16@yahoo.com

Buna seara ! pentru un pret corect trebuie vazut la fata locului, tel 0766418405

firma de 17 ani pe piata , cu personal calificat cu preturi la fel ca ,,particulari ”
se ofera CALITATE ,SERIOZITATE ,FACTURA GARANTIE ETC
detalii la tel
nicu vlad
0723 249 738

pentru consolidarea (partial restaurarea) unei case de aproximativ 100 mp + construirea unei extinderi si diverse modificari ce se impun odata cu consolidarea si modernizarea constructiei. Necesar cel putin un fierar betonist, un dulgher si un zidar care stie sa minuiasca firul cu plumb. DOAR persoane cu experienta si calificare. Ofer pret indestulator pentru lucrare.
IntrebPrețurile sunt negociabile.

Bună ziua!

Vă putem ajuta noi cu 100 EURO/MP LA CHEIE cu materialele dumneavoastră (100 euro/mp x 100 euro/mp = 10000 euro, plus o sumă pentru extindere), preț negociabil pentru consolidarea (parțial restaurarea) casei de aproximativ 100 MP si diverse modificări ce se impun odată cu consolidarea si modernizarea construcției plus construirea unei extinderi.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *