Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru constructie casa ecologica, din lemn

Buna, as dori sa stiu daca exista vreo echipa de constructori care sa construiasca case ecologice; ce preturi se practica si ce materiale se folosesc. M-ar interesa constructia unei case din lemn.
Multumesc.


Intrebare de la Mariela, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru constructie casa ecologica, din lemn.

7 răspunsuri la “Caut echipa pentru constructie casa ecologica, din lemn”

Buna ziua suntem o echipa ce construim case pe structura de lemn avem personal calificat pentru asa ceva pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr de tel 0757249261 sau la adresa de email vasiledaniel.murarasu@.com cerem si oferim seriozitate

Bună ziua!

Atunci când vom vedea proiectul vă vom putea comunica și un preț fix pentru materiale și pentru manoperă. Acum vă comunicăm doar un preț aproximativ, mai ales pentru materiale.
Construim de exemplu 100 MPSC(suprafață construită)cu prețul aproximativ de 10000 EURO – MANOPERA (100 MP X 100 EURO/MP = 10000 EURO) LA CHEIE cu materialele plătite separat (ori vom plăti noi și apoi vom primi banii de la dumneavoastră ori veți plăti dumneavoastră direct la depozit), iar dacă dumneavoastră veți dori să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor (inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton turnat cu pompa furnizorului de beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale (tego, scândură cofraj, utilaje…), vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă și deci prețul poate fi chiar și de 5000 EURO. Valoarea materialelor va fi în jur de 200 EURO/MP (în funcție de proiect și de prețul din depozit).

NOTĂ
Prețurile sunt negociabile.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

buna ziua,
Firma noastra este specilaizata in constructia de case de lemn , cu un portofoliu important de case realizate in tara si in Europa (cu preponderenta Franta ). In tara , una din case este facuta dupa proiectul si sub supravecherea d-lui arh Serban Sturdza , la vremea ceea , Presedintele ordinului Arhitectilor di Romania . Dumunica ma Intorc din Franta si cada doriti , putem avea o intalnire . Ma puteti contacta pe maill m_u_c1992@yahoo.com sau la tel 0722235456
Cu stima Ec Mocanu

Bună ziua!

50 EURO/MPSC – MANOPERĂ LA ROȘU (În anumite situații se reduce prețul chiar și cu 25 EURO/MPSC.)
100 EURO/MPSC – MANOPERĂ LA CHEIE (În anumite situații se reduce prețul chiar și cu 50 EURO/MPSC.)
Valoarea materialelor va fi în jur de 100 EURO/MP LA ROȘU și 200 EURO/MP LA CHEIE (în funcție de proiect și de prețul din depozit).
NOTĂ
Prețurile sunt negociabile.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

buna ziua ca sa va pot da mai multe detalii despre preturi va rog sa ma sunati la numarul 0758947257

buna ziua, pentru mai multe detalii legate de pret va rog sa ma sunati la 0758947257

Buna ziua, ma numesc Adriana si locuiesc in Italia la Spezia 19033
Caut o firma seriosa, pt construirea unei case vacanta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *