Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru constructie casa la rosu din caramida porotherm

Caut echipa pentru construirea unei case de rosu cu acoperis, pana la sfarsitul anului sa fie gata. P+M, 220 mp suprafata construita, caramida porotherm, hidroizolatie, izolatie termica, garaj. Turnare placa temelie + placa etaj. Astept oferte!


Intrebare de la Gratiela, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru constructie casa la rosu din caramida porotherm.

18 răspunsuri la “Caut echipa pentru constructie casa la rosu din caramida porotherm”

Buna ziua
Astept schitele din proiect pe adresa cavas33@yahoo.ro sau detalii la telefon daca nu aveti inca proiectul
Probabil va voi prezenta cea mai avantajoasa oferta.
Mesteri constructori de calitate, executam imobile la rosu in toate judetele, preluam case la rosu pentru executarea de finisaje interioare si exterioare.
Cu toata consideratia,CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

SC.Lazar Total C-tii
Va ofera servicii de constructii case-vile la rosu sau la cheie, cu materialele firmei sau a clientului la alegere, numai zona Bucuresti-Ilfov pentru detalii email.lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Casa din caramida si beton.Casa se va construi pana la stadiul de GRI, adica fundatie, zidarie exterioara si compartimentari interioare, acoperis din scandura invelita cu tigla metalica, ferestre si usa intrare din termopan, termosiistem de 10 cm si 2 straturi adeziv (vezi foto).Amprenta 65mp, parter.Proiect inclus in pret.Casa se executa pe terenul Dumneavoastra, la o distanta de maxim 30km in jurul Bucrestiului sau in tara cu cheltuielile de deplasare aferente.Pret garantat prin contract.

Buna ziua, Reprezint o societate de constructii – instalatii electrice din Targoviste ,daca doriti o colaborare contactatima pe mail nicolas_genn@yahoo.com. In ce localitate se afla constructia ? O zi buna .

Firma autorizata domeniul constructii cu experienta de peste 15 ani executam constructii case termoizolatii polistiren amenajari interioare la preturi accesibile preturile prestatiei la intelegere pt mai multe detaliii contact mail dj.robert25@yahoo.com sau la numar de telefon 0756614940 ….Marius sorin

Buna seara manopera la rosu 30_35 euro mp cu referințe dar se m$ai popate discuta după vizualizarea proiectului 0733739838 o seara buna

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila,in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie.Daca doriti sa colaborati cu noi asteptam sa ne contactati,sa putem sa va facem o oferta corecta pt zilele in care traim.
Va multumesc.
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;termoizolatii/hidroizolatii,case la rosu/cheie,restaurari/renovari,instalatii electrice/sanitare etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Oferta se face dupa ce vezi un plan nu din ghicite.pentru un pret corect astept pe adresa de email:radualin608@yahoo.ro planu dvs.

Bună ziua!

Cu noi puteți construi la un preț negociabil LA ROȘU cu materialele proprietarului de 50 EURO/MP (preț fără TVA 24% și fără impozit 16% și cu avans negociabil (30%), iar dacă dumneavoastră doriți să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor(inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton și pompa beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale – TEGO, scândură cofraj…BENEFICIAȚI și de o reducere de preț de până la 50% – la manoperă și deci, prețul ar putea fi și 25 EURO/MP. Executăm și renovări de case, apartamente la 30 euro/mp (negociabil – avans 30%), cu materialele proprietarului sau lucrări de montaj lemn tratat, lambriuri exterioare (“vinyl siding”), inclusiv vată, folie la 7 euro/MP(negociabil – avans 30%), cu materialele proprietarului.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *