Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru constructie casa la rosu in Bran, Brasov

Caut echipa serioasa pentru constructie casa la rosu cu acoperis (inclusiv tigla ceramica) în comuna Bran (Brasov).
Demisol + P (220 mp) + Mansarda (220 mp)
Stadiu actual: fundatia (demisol) deja exista.
Inceperea lucrarii: cat se poate repede (iunie, iulie).
Proiectul detine: apa, curent, spatiu pentru muncitori si depozitare, autorizatie de constructie, proiect arhitectura si rezistenta, diriginte de santier, fornizor de materiale, inclusiv fier, beton, pompa beton etc.
Lucrarile si platile se deruleaza conform contractului incheiat in urma intelegerii.
Rog seriozitate!


Intrebare de la Vitalie, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru constructie casa la rosu in Bran, Brasov.

13 răspunsuri la “Caut echipa pentru constructie casa la rosu in Bran, Brasov”

buna ziua
Suntem din Breaza , Prahova lucram de 17 ani [ 35 case la cheie ] , de la structura ,caramida ,lemn etc ,pana la toata gama de finisaje int si ext ,foase ,imprejmuiri teren din beton ,lemn etc,.Avem scule ,transport etc.
Ca sa pot sa va fac un pret trebuie sa stiu din ce se construieste [ caramida ,lemn ] sa studiem planurile ,si sa avem o discutie pe santier ca sa lamurim multe aspecte. SE ofera calitate ,seriozitate ,factura etc .
Daca doriti sa-mi da-ti o adresa de email sa va arat poze de la lucrarile pe care le-am executat, si daca doriti ma deplasez pana la Dv
cu stima
Nicu Vlad -0723 249 738

Buna ziua

Noi va putem executa lucrarea cu un termen bun ,calitate si pret bun.
Preturile noasrre pt manopera este intradevar 40 €/ mp dar va facem cv frumos.
Pt manopera + materiale 130. € /mp .
Trimitetim planuriile pe constro93@gmail.com sa va pot trimite un deviz complet.

Alte detalii la 0737 781 177

SC Lazar Total C-tii
Va ofera servicii de constructii case- vile la rosu sau la cheie,
cu materialele firmei sau a clientului la alegere, pentru detalii
va rugam accesati saitul nostru gimiana. ro sau email.
lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

BUNA SEARA Putem executa lucrarea dv 30-40EUROMP construibil in functie deproiect .Trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com pt oferta. Prezentam lucrari executate sau pe cele in curs de executie tel 0735855409 STIMA

BUNA SEARA.SUNTEM O FIRMA DIN VRANCEA CARE LUCREAZA IN BV.UN PRET CORECT SE FACE NUMAI DUPA STUDIEREA PLANURILOR,NU DUPA O SUPRAFATA DATA.DACA AVETI SUBSOLUL FACUT SI FUNDATIA E UNA NORMALA SI FARA PLACA PESTE MASARDA PRETUL APROXIMATIV E DE 13000

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră.

Un preț aproximativ LA ROȘU cu materialele proprietarului ar fi 22000 euro (440 MP X 50 EURO/MP = 22000 EURO), dar dacă dumneavoastră doriți să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor(inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton și pompa beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale – tego, scândură cofraj…vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buna ziua .Suntem firma din Brasov acreditata cu domeniul de activitate construcții civile.Daca doriți să-mi trimite-ti planurile d-voastra in format electronic sau ne putem vedea ca sa va fac un deviz estimativ cu materiale.Deținem personal toate utilajele necesare ridicarii unei construcții civile,panouri de cofrat,mai compactor,vibrator,betoniere etc.Nu aveți nevoie sa închiriați nimic sau sa transportați.Lucram la preturi bune si va aduc materiale fara concurenta.Va rog sa menționați in e-mail de unde aveți datele noastre de contact ca sa va pot repera.Va pot duce la numeroase lucrări efectuate in jurul Brașovului.Aștept răspuns de la d-voastra

Buna ziua lucram in Brasov si daca vreti pot sa vin la fata locului sau ne putem intilni la casa unde lucram! Tel0744 207 743.

Buna ziua dl. Ioan,
Ati putea va rog sa imi dati detaliile de contact ale firmei dumneavoastra? Am un proiect similar si as dori sa va contactez in vederea primirii unei oferte de constructie.
Va multumesc,
Anca Sirbu (sirbu.anca@gmail.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *