Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru incepere constructie in Brasov

Buna seara. Aveti recomandari pentru o echipa de oameni seriosi, pentru constructia unei case, care va incepe in toamna acestui in an ( fundatia + elevatia), urmand ca in primavara lui 2016, sa se reia constructia?
Terenul este in Brasov.
Astept cu interes, date de contact.


Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru incepere constructie in Brasov.

5 răspunsuri la “Caut echipa pentru incepere constructie in Brasov”

Buna ziua .Suntem firma din Brasov acreditata cu domeniul de activitate construcții civile.Daca doriți să-mi trimite-ti planurile d-voastra in format electronic sau ne putem vedea ca sa va fac un deviz estimativ cu materiale.Deținem personal toate utilajele necesare ridicarii unei construcții civile,panouri de cofrat,mai compactor,vibrator,betoniere etc.Nu aveți nevoie sa închiriați nimic sau sa transportați.Lucram la preturi bune si va aduc materiale fara concurenta.Va rog sa menționați in e-mail de unde aveți datele noastre de contact ca sa va pot repera.Va pot duce la numeroase lucrări efectuate in jurul Brașovului.Aștept răspuns de la d-voastra

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră.

Construim case, vile cu 50 euro/mp la rosu, cu materialele proprietarului.
Construim case, vile cu 100 euro/mp la cheie, cu materialele proprietarului.
Construim case, vile cu 150 euro/mp la rosu, cu materialele noastre.
Construim case, vile cu 300 euro/mp la cheie, cu materialele noastre.
Prețurile de mai sus pot fi reduse chiar și cu 50% – la manoperă.

Renovare casă, apartament 30 euro/mp (negociabil), cu materialele proprietarului.
Montaj lemn tratat, lambriuri exterioare (“vinyl siding”), inclusiv vată, folie – 7 euro/MP(negociabil), cu materialele proprietarului.

Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buna ziua suntem o societate comerciala din Harghita construim case din lemn si din caramida semi finisat si la cheie. Avem lucrare in Brasov se poate fi vazut la fata locului.Daca aveti un plan sau un desen si puteti trimite prin emailar fii ok.
Email; gerendahazak@freemail.hu
Tel; 0744 207 743.
Multumesc!

Firma noastra efectueaza urmatoarele tipuri de lucrari in Brasov: constructii case la rosu, case la cheie, constructii vile, extinderi locuinte, mansardari, case tip Amvic, garduri sau imprejmuiri din beton sau din zidarie, alei pietonale etc
CALITATE
Convingerea noastra este ca un lucru trebuie facut bine de la inceput. Toate lucrarile nostre sunt executate urmarind cele mai inalte standarde de calitate si cautam sa ne perfectionam continuu participand la cursuri de pregatire in Brasov cat si in alte orase din tara si chiar din strainatate.
EXPERIENTA
Lucrarile noastre sunt executate cu personal tanar, condus de ingineri si maistri constructori cu experienta.
PRETURI CORECTE
Cu toate ca sectorul constructiilor nu mai are avantul anilor trecuti atat in Brasov cat si in restul tarii, reusim sa avem proiecte in derulare datorita recomandarilor primite de la clientii mai vechi si datorita preturilor pe care le practicam.
Datorita preturilor si calitatii lucrarilor noastre, suntem solicitati ca construim case la rosu sau case la cheie nu numai in Brasov ci si in alte orase sau chiar in afara tarii.
Construirea unei case reprezinta de multe ori materializarea visului de o viata al unei familii. Tot personalul fimei noastre de constructii intelege acest lucru si vrem sa participam la implinirea acestui vis.
Indiferent de complexitatea proiectului dumneavostra, apeland la societatea noastra aveti garantia ca proiectul va fi finalizat la termen si in bugetul pe care il stabilim de la inceputul lucrarii.
Este foarte dificil sa va comunicam un pret fara sa avem in fata un proiect adaptat la terenul dumneavoastra. Pretul unei constructii depinde de cota de fundare, de amplasarea constructiei, de complexitatea arhitecturii etc.
Daca nu aveti un proiect, va putem face cunostinta cu arhitectul firmei noastre si in mod gratuit putem schita viitorul camin al dumneavoastra.
Daca este necesar, putem gasi solutii de finantare foarte avantajoase pentru finalizarea proiectului Dvs.
Pentru mai multe informatii sunati acum la tel: 0754597767 sau pe adresa de mail hara.professional@yahoo.com (veti primi raspuns in timp foarte scurt) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *