Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma constructie casa in Timisoara, cu incepere din iulie

Caut firma constructie casa la rosu in Timisoara pe un singur nivel, casa fiind de 110 mp. Doresc firma serioasa cu referinte. Constructia doresc sa o incep la sfarsitul lunii iulie.


Intrebare de la Anamaria, pe adresa redactiei: Caut firma constructie casa in Timisoara, cu incepere din iulie.

12 răspunsuri la “Caut firma constructie casa in Timisoara, cu incepere din iulie”

Buna ziua suntem o societate comerciala din Harghita,avem referinta in Bucuresti, Tirgoviste ,Harghita, Brasov si acuma lucram la o case in Brasov.Din ce vreti sa faceti casa din caramida sau din lemn? Daca aveti un plan sau desen si puteti trimite emai ar fii bine ca fara aia nu sa poate face un deviz.
email; gerendahazak@freemail.hu
tel; 0744 207 743.
Cu stima!

La care telefon? Casa va fii făcută din cărămidă …. Proiectul il amdeja, vreau sa stiu un preț pt casa la roșu , cu aproximatie, multumesc

Bună ziua!

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buna Seara! Suntem firma de constructii din Timisoara si va rog sa ma contactati petru a va intreba anumite detalii.Multumesc!
Tel.0754394422

Multumesc, o sa va contactez domnu Ilie , prin Iulie , acum nu sunt in tara, insa pana la sfârșitul lui Iulie am nevoie de firma . Daca sunteti firma din timisoara înseamnă ca ini puteți arata cateva construcții realizate de firma dumneavoastră .

Buna ziua
Noi executam case la rosu la doar 35 eu /mp pe manopera.
Iar la cheie la 69 eu / mp .

Lucram la termen scurt si la calitate buna.
Pentru un deviz , contactatima pe constro93@gmail.com sau 0737 781 177

Buna seara!
Cu factura va putem construii locuinta incepand de la 35 euro mp
Pentru mai multe detalii la tel 0728738552
casa-ta. ucoz. ro

Bună ziua!

110 MPSC x 50 EURO/MPSC = 5500 EURO – MANOPERĂ LA ROȘU. Valoarea materialelor va fi în jur de 100 EURO/MP (în funcție de proiect și de prețul din depozit)
Prețurile sunt negociabile. Dacă dumneavoastră veți dori să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor (inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton turnat cu pompa furnizorului de beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale (tego, scândură cofraj, utilaje…), vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *