Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru lucrare in sector 1 Bucuresti

Caut firma serioasa pentru executarea unei lucrari in Bucuresti Sector 1
Consolidare – recompartimentare – supraetajare unei locuinte existente. Am proiect si autorizatie de constructie.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Caut firma pentru lucrare in sector 1 Bucuresti.

14 răspunsuri la “Caut firma pentru lucrare in sector 1 Bucuresti”

Echipa noastra si-a propus sa ofere firmelor si persoanelor fizice din Bucuresti o gama de servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.
Preturile pe manopera sunt negociabile si se stabilesc dupa evaluarea lucrarii in functie de complexitatea si gradul de dificultate al serviciului.
Meseriasii nostri sunt gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Telefon: 0748413134
Consultant: Buca Gabriel
Email: contact@meseriaside10.ro

SC.Lazar Total C-Tii
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE NUMAI IN BUCURESTI SI ILFOV,
Preluam case, vile, cladiri, la rosu pentru finisari la cheie, pentru detalii
email, lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Firme gasiti d-le Stefan , sunt deja inscrise doua mai sus . In Anuntul Telefonic – ziarul , gasiti deasemenea , va pot recomanda si eu cateva …
Problema e sa aveti un Diriginte de Santier care sa fie autorizat MLPAT bun profesionist ca sa va verifice prestatia acestor firme si sa faca Cartea Tehnica a Constructiei.
Pentru aceasta problema va pot ajuta eu .
Telefonul meu este 0723 676675 sau mail-ul gh.toader@yahoo.com.
Cu stima ,ing.TOADER Gh.

suntem o firma de 17 ani pe piata [ 30 case la cheie ]
avem scule ,transport ,popi metalici etc
se ofera calitate ,seriozitate ,factura etc
Vlad – 0723 249 738

pentru o colaborare va rog contactatima la tel 0727346698 si pentru vizualizare lucrari executate va rog vizualizati adr faceb sidecototalconstruct va multumesc

RGAMSC.COBSTRUCT.SRL-D Va sta la dispozitie.Pentru o ofertare de pret trimite-ti pe adresa de email:radualin608@yahoo.ro
Tel:0787810858

Buna ziua, svem rugamintea sa trimiteti planurile pe maill pentru a va prezenta oferta noastra de pret. O zi Buna.

Buna ziua, daca nu ati ales deja constructorul pentru lucrarea dvs. suntem interesati de colaborare. Pentru elaborarea unei oferte de pret corecte avem nevoie de proiect si anumite lamuriri si pentru aceasta va propun sa comunicam pe email. Adresa noastra de email este raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Bună ziua,
suntem interesați sa va facem oferta de preț, avem nevoie de proiect și de câteva detalii. Firma noastră lucrează în domeniul de 11 ani cu mai multe lucrări executate, conducerea este italiana. Va rog sa ne vizitați pagina de Facebook house art Sc.consitabac SRL
cu stima
massimiliano
0721130850
hause.steel@gmail.com

Executam lucrari de constructii structură de rezistența (la rosu ),si finisate(tencueli ,etc).0722709953.

Bună ziua!

Vă comunicăm că vă putem executa toate lucrările LA CHEIE cu 100 EURO/MPSC cu materialele dumneavoastră sau cu 300 EURO/MPSC cu materialele noastre.
Vă comunicăm că vă putem executa toate lucrările LA ROȘU cu 50 EURO/MPSC cu materialele dumneavoastră sau cu 150 EURO/MPSC cu materialele noastre.
Executăm toate lucrările de construcții necesare cu sculele aduse de noi, cu utilajele aduse de noi și cu materialele aduse de noi (proprietarii merg cu noi la depozit, notează denumirea materialelor și prețurile lor și apoi plătesc doar materialele, iar noi ne ocupăm de transportul tuturor materialelor…).
Dacă dumneavoastră veți dori să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor (inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton turnat cu pompa furnizorului de beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale (tego, scândură cofraj, utilaje…), vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă.Prețurile sunt negociabile (în funcție de proiect și de prețul din depozit).
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *