Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare s-ar potrivi pentru peretii din bucatarie cu mobilierul din imagini?

Buna ziua. As dori sa imi schimb nuanta peretilor din bucatarie si nu stie ce culoare s-ar potrivi la mobilierul pe care vi l-am atasat. Ce ma sfatuiti? O ZI FRUMOASA SA AVETI.


Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Ce culoare s-ar potrivi pentru peretii din bucatarie cu mobilierul din imagini?

Un răspuns la “Ce culoare s-ar potrivi pentru peretii din bucatarie cu mobilierul din imagini?”

Buna, Irina!

Banuiesc ca te gandesti la schimbarea culorii portiunilor zugravite cu vopsea lavabila si nu la schimbarea faiantei. Sincera sa fiu, parerea mea este sa pastrezi albul, fiind cea mai practica alegere pe care o putem face in cazul unei bucatarii. Eu as fi ales inclusiv faianta si blatul de culoare alba, dar nu despre asta discutam acum 🙂 Daca iti doresti totusi o culoare de impact, poti alege un verde fistic sau culoarea lavandei. Dar cred ca poti incerca sa colorezi decorul si altfel, cu ajutorul unor rulouri colorate montate la ferestre, a catorva flori in ghivece frumoase, asortate (orhideele sunt o alegere buna). De asemenea, poti cumpara pernute su huse colorate pentru scaunele din bucatarie (daca bugetul iti permite, poti chiar cumpara scaune colorate pentru bucatarie), vesela colorata etc. Idei ar mai fi, important este sa te opresti asupra celei care iti place cel mai mult 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *