Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa aleg pentru usi si pentru scara?

Buna ziua! Am achizitionat o casa noua la care voi alege eu finisajele. Am ales un parchet gri cu tente maro deschis, nu m-am putut decide insa asupra culorii pe care trebuie sa o aiba usile.
De asemenea, voi avea scari de lemn, scara este metalica, pe care vor fi atasate treptele de lemn. Ma intereseaza, daca ma puteti ajuta in ceea ce priveste culoarea pentru usi si pentru scara.
Va multumesc anticipat!


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg pentru usi si pentru scara?

Un răspuns la “Ce culori sa aleg pentru usi si pentru scara?”

Buna ziua, Laura!

Poti alege atat usi/trepte intr-o nuanta neutra, care sa nu sara prea mult in evidenta, cat si intr-o culoare de contrast: un gri antracit sau un maron inchis. Eu, personal, prefer si recomand (da, stiu, sunt subiectiva) usile albe, pentru ca mi se par deosebit de frumoase, elegante si pentru ca imi place felul in care lumineaza si deschid orice spatiu. Cat despre treptele scarii interioare, acestea nu trebuie sa se asorteze musai cu usile de interior sau cu tamplaria, asa ca le poti alege intr-o nuanta de contrast, cum spuneam si mai sus, pentru a scoate in evidenta acest element decorativ al casei. Depinde insa si de forma si pozitia scarii. Daca aceasta porneste din living, de pilda, as recomanda sa fie placata cu trepte in nuanta parchetului sau intr-una cat mai apropiata, pentru a o integra vizual de celelalte elemente ale spatiului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *