Categorii
Intrebari de la cititori

Ce suporturi pentru flori sa aleg pentru un balcon de apartament?

Buna ziua, ne-am mutat in primul nostru apartament, nu am mai tinut pana acum flori in casa, dar acum as vrea sa instalez cateva pe balcon si pe pervazul unui geam.
Am urmatoarele dileme: balconul e inchis cu termopane, fara pervaz exterior. Vreau sa pun flori in afara balconului, dar nu stiu ce variante de suporti exista pentru a putea expune pe exterior plante.
De asemenea, la dorimitor avem un geam termopan cu pervaz exterior, dar nu stiu cum as putea sa pun ghivece si sa ma asigur ca nu vor cadea.
Sunt neinitiata in tinutul florilor in casa, asa ca orice sfat este util!
Multumesc.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Ce suporturi pentru flori sa aleg pentru un balcon de apartament?

Un răspuns la “Ce suporturi pentru flori sa aleg pentru un balcon de apartament?”

Buna, Anca!

Cred ca cel mai potrivit model pentru un balcon inchis, cum este al tau, este un suport de jardiniera conceput pentru a fi montat pe perete. Iata un exemplu: aktdecor. ro/mobilier-si-accesorii-gradina/suport-ghivece/suport-pt-jardiniere-de%20perete. Desigur ca si acest model poate fi modificat si adaptat spatiului, un mester fierar va sti cu siguranta ce model sa-ti recomande.

Pentru pervazul exterior cred ca ar putea fi confectionat un suport din fier forjat de dimensiunea pervazului, prevazut cu sisteme de prindere in laterale 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *