Categorii
Intrebari de la cititori

Culori usi interior la fiecare etaj. Diferite sau la fel?

Pentru o casa cu etaj 1,2,3, usile pot fi de nuante diferite, la parter wenge, la etaj alb, la mansarda alta nuanta? Culoarea acestora cum ar putea influenta designul casei? Multumesc!


Inrebare de la Liliana, pe adresa redactiei: Culori usi interior la fiecare etaj. Diferite sau la fel?

2 răspunsuri la “Culori usi interior la fiecare etaj. Diferite sau la fel?”

Buna seara, Liliana!

Interesanta intrebare 🙂 Sincera sa fiu, nu am vazut pana acum locuinte cu usi in culori diferite. La drept vorbind, cred ca usile de interior trebuie sa aiba aceeasi culoare si sa provina din aceeasi colectie, indiferent de etajul pe care sunt montate. Cred ca ai putea incerca sa le privesti asa cum privesti si ferestrele unei case: ce impresie ti-ar lasa o casa cu ferestre de diferite culori? Consider ca usile sunt unul dintre elementele fixe (n-am gasit acum o alta expresie) ale unei case, impreuna cu ferestrele si chiar as indrazni sa merg mai departe incluzand in aceeasi categorie si parchetul, pe care l-as alege la fel pentru toate camerele. Toate acestea sunt, in opinia mea, puntile care leaga diferitele spatii/zone ale unei locuinte intre ele.

Buna ziua!
E edevarat tot ce spuneti, am deja usi pentru un nivel – culoarea wenge insa imi plac foarte mult cele albe. Cu siguranta voi cauta sa ramana o singura culoare pentru toata casa, indiferent de nivel. Va multumesc si revin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *