Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Culori usi interior la fiecare etaj. Diferite sau la fel?


Pentru o casa cu etaj 1,2,3, usile pot fi de nuante diferite, la parter wenge, la etaj alb, la mansarda alta nuanta? Culoarea acestora cum ar putea influenta designul casei? Multumesc!


Inrebare de la Liliana, pe adresa redactiei: Culori usi interior la fiecare etaj. Diferite sau la fel?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iunie 22nd, 2015

Buna seara, Liliana!

Interesanta intrebare :) Sincera sa fiu, nu am vazut pana acum locuinte cu usi in culori diferite. La drept vorbind, cred ca usile de interior trebuie sa aiba aceeasi culoare si sa provina din aceeasi colectie, indiferent de etajul pe care sunt montate. Cred ca ai putea incerca sa le privesti asa cum privesti si ferestrele unei case: ce impresie ti-ar lasa o casa cu ferestre de diferite culori? Consider ca usile sunt unul dintre elementele fixe (n-am gasit acum o alta expresie) ale unei case, impreuna cu ferestrele si chiar as indrazni sa merg mai departe incluzand in aceeasi categorie si parchetul, pe care l-as alege la fel pentru toate camerele. Toate acestea sunt, in opinia mea, puntile care leaga diferitele spatii/zone ale unei locuinte intre ele.

Liliana in iunie 25th, 2015

Buna ziua!
E edevarat tot ce spuneti, am deja usi pentru un nivel – culoarea wenge insa imi plac foarte mult cele albe. Cu siguranta voi cauta sa ramana o singura culoare pentru toata casa, indiferent de nivel. Va multumesc si revin!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii