Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferte pentru constructie casa in Bucuresti, parter si etaj

As dori o oferta pentru constructia unei case la rosu in Bucuresti. Casa are amprenta de 60 mp, parter si etaj, 120 mp in total. Are placa si peste etaj. Astept oferte si adrese de e-mail pentru a trimite planurile.


Intrebare de la Petre, pe adresa redactiei: Doresc oferte pentru constructie casa in Bucuresti, parter si etaj.

16 răspunsuri la “Doresc oferte pentru constructie casa in Bucuresti, parter si etaj”

Buna ziua, suntem interesati sa executam lucrarea si pentru a putea face oferta de pret asteptam planurile si cerintele dvs. pe email. Adresa noastra de email este raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Buna seara,
Va pot face o oferta de pret corecta si realista daca imi transmiteti planurile pe mail office.dechouse@gmail.com. Va putem oferi serviciile noastre de constructii la rosu. Coordonez echipe specializate in fiecare domeniu *constructii civile-case, amenajari(lemn, piatra, fier), intretinere spatii, mobilier(pe comanda sau import) si decoratiuni.
Bineinteles, am nevoie sa stiu daca va intereseaza oferta de pret doar pentru manopera si achizitionati dumneavoastra partea de materiale sau cu totul.
Avantajul dumneavoastra daca alegeti sa lucrati cu echipa Decloft House este ca nu va mai fi nevoie sa va faceti griji pentru nimic (ex.de unde iau cele mai bune materiale la preturi convenabile) pentru ca noi ne ocupam de tot.
Putem discuta mai multe pe mail.
cu stima,
Adriana Neagoe – Decloft House
Office.dechouse@gmail.com

Bună ziua,
Suntem o firma italiana de 11 ani în romania, suntem interesați sa va facem oferta de preț pentru contracția domna voastră, deținem mai multe lucrări executate și putem sa va dam referințe și sa va aratam lucrări. Am nevoie de proiecte de rezistenta și de architetura. Va rog sa mă trimiteți planuri prin email. Puteți sa vizitați pagina de Facebook art house Sc Consitabac SRL
cu stima
massimiliano
0721130850
Hause.steel@gmail.com

Buna ziua,daca trimiteti proiectul tehnic de executie va putem face o oferta cu si fara materiale,de ce spun proiect tehnic de executie pentru ca acolo se vad cantitatile de materiale necesare acestei lucrari.Va multumesc, si astept schitele pe adresa balanflorin09@yahoo.com.

Buna ziua manopera la rosu. 35-40 euro mp dar. Ne putem auzii și discuta 0733739838

Buna ziua

In urma anuntului postat de Dumneavoastra va pot face o oferta numai dupa ce vad planurile . Manopera la rosu este intre 30 si 45 euro mp .
In cazul in care sunteti interesat astept sa ma contactati .
dandaconstruct@yahoo.com

Bună ziua!

Putem construi cei 120 MP cu prețul aproximativ de 8025 EURO – MANOPERA (120 MP X 50 EURO/MP = 6000 EURO) LA ROȘU cu materialele plătite separat, iar dacă dumneavoastră veți dori să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor (inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton turnat cu pompa furnizorului de beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale (tego, scândură cofraj, utilaje…), vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă. Valoarea materialelor va fi în jur de 100 EURO/MP (în funcție de proiect și de prețul din depozit).
NOTĂ
Prețurile sunt negociabile.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Bună ziua!

120 MPSC X 50 EURO/MPSC = 6000 EURO – deci 50 EURO/MPSC – MANOPERĂ LA ROȘU (În anumite situații se reduce prețul chiar și cu 25 EURO/MPSC.)

Valoarea materialelor va fi în jur de 100 EURO/MP LA ROȘU (în funcție de proiect și de prețul din depozit).
NOTĂ
Prețurile sunt negociabile.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buna ziua.
Va propun pretul manoperei la rosu de 30 euro/mp.
Pretul poate sa scada sau sa creasca, in functie de complexitatea lucrarii rezultata din proiect.
Cu toata stima, CAVAS 0745315725 cavas33@yahoo.ro

As dori sa angajez firma constructii la o ferma Trb reparati si izoltie, zug
Am 12 hale plus birourile
Daca sunteti interesat sunati la tel:0763481479.mersi

Buna ziua domnule Pavel.
Daca anuntul mai este de actualitate, astept detalii la tel;0745315725
Cu stima, CAVAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *