Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa consolidez o casa de paianta si sa o extind

Doresc sa consolidez o casa pe paianta in suprafata de aproximativ 80 mp si sa extind constructia cu inca 2 camere si o baie in suprafata de aproximativ 40 mp. Pentru cei intersati pot pune la dispozitie o schita. Eventuala oferta as dori sa fie pe faze ale constructiei / consolidarii (fundatie, placa , zidarie BCA, centura pentru constructia noua si subzidire, consolidare pereti, inaltare constructie veche cu aproximativ 40 cm, centura si acoperis inclusiv montaj tabla pentru intrega suprafata.


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Doresc sa consolidez o casa de paianta si sa o extind.

12 răspunsuri la “Doresc sa consolidez o casa de paianta si sa o extind”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman,pentru a stabili un pret corect trbuie vazut la fata locului.Ne ocupam de lucrari de renovare/restaurare,daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Hm… Si sa mai ramana in picioare ?? Subzidire?( ca la carte) casa de paianta…si placa deasupra??? Uita te povestea ta…contacteaza un structurist sau arhitect, lasa schitelel…mor de ras…

Buna ziua pt o oferta de preț spuneți locația și ne putem vedea și discuta 0733739838

Casa este in Buzau. Cat despre schita, este vb despre un plan parter preliminar al unui proiect

Alooo „mesereeeeasii” la casa de paianta…cu placa deasupra ce nu intelegeti??? Si asta doar din schite…asa e constructia civila in Romania…. Toti facem si e durabil, pina incepe sa se destrame ca o tesatura si abia atunci umplem forumurile de patanii cu meseeerasi…Ce dracu mai studiaza [editat de admin] de arhitecti…ca oricum…. recunosc… Cate unii din lipsa de experienta si frica de semnatura supradimensioneaza structura de rezistenta acolo unde nu este nevoie.. In fine, de dat o [editat de admin] pe casa omului…sunt multi disponibili…( tin sa informez ca nu am interes lucrativ ptr. cererea lui Cristi) asa ca…

Inca ceva… Nu sustin ca nu se poate face cu subzidire dar costurile de manopera (daca se face ca la carte cu studiu GEO) sunt cu mult mai mari decat daca se darama casa si se reface…si bineinteles cu riscurile de rigoare…casa este ca o masea plombata mai devreme sau mai tarziu cedeaza si ramai fara (plomba)cel mai bine faci un ( implant portelanic) si ai scapat de carpeala asta ptr. intelesul tuturor…comparatia cu maseaua

Aceeasi dorinta a avut-o si mama pentru casa bunicilor. Traditii, superstitii, si alte cele. Era din paianta si dorea reconsolidarea celor 2 camere, inlocuit acoperisul (subzidire, facut centura si toate cele) precum si construirea unei bai si bucatarii din BCA. Am inceput in luna mai lucrarile; toate bune si frumoase la constructia nou. Cand au ajuns insa la decopertarea acoperisului casei vechi… surpriza… casa a inceput sa se „deplaseze”. Mesterul a spus ca nu poate sa faca nimic in continuare pt reconsolidarea ei. Solutia? Am daramat-o si acum urmeaza sa ridicam cele 2 camere. Asa ca, sfatul unui patit, este sa renuntati la ideea reconsolidarii, oricat v-ati dori-o. Oricum, nu v-ar costa cu mult mai mult decat reconsolidarea ei. Va urez sincer succes in luarea unei decizii intelepte.

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră.

Preț LA ROȘU cu materialele dumneavoastră: 120 MP X 50 EURO/MP = 6000 EURO
Preț LA CHEIE cu materialele dumneavoastră: 120 MP X 100 EURO/MP = 12000 EURO

Construim case, vile cu 50 euro/mp la rosu, cu materialele proprietarului.
Construim case, vile cu 100 euro/mp la cheie, cu materialele proprietarului.
Construim case, vile cu 150 euro/mp la rosu, cu materialele noastre.
Construim case, vile cu 300 euro/mp la cheie, cu materialele noastre.
Prețurile de mai sus pot fi reduse chiar și cu 50% – la manoperă.

Renovare casă, apartament 30 euro/mp (negociabil), cu materialele proprietarului.
Montaj lemn tratat, lambriuri exterioare (“vinyl siding”), inclusiv vată, folie – 7 euro/MP(negociabil), cu materialele proprietarului.

Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buan ziua
Am vazut intentia dumneavoastra si este excelenta – am mai facut si eu cu o casa similara la tara
ar fi foarte util daca as avea o schita cu ea si cateva fotografii – de aici plecam cu solutia constructiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *