Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa incep constructia unei case in Craiova

Buna ziua. As dori sa incep sa construiesc o casa in iulie 2015 pe teren intravilan Craiova de 70 mp amprenta la sol si 70 mp mansarda, din BCA si acoperis din tabla lindab, fara balcon sau subsol. Un pret estimativ pentru materiale m-ar ajuta enorm pentru calculele mele. Dispun de mana de lucru. Astept raspunsuri. Va multumesc.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Doresc sa incep constructia unei case in Craiova.

5 răspunsuri la “Doresc sa incep constructia unei case in Craiova”

Buna ziua
Constructorul pe care l-ati ales, daca este profesionist, va poate estima valoarea materialelor.
Daca nu, consultati „extrasul de materiale” pe care vi l-a intocmit proiectantul,si mergeti la depozitul ma materiale de constructii pe care il preferati, unde vi se va stabili valoarea acestora exacta.
Cu stima, CAVAS.

Buna ziua
Noi va putem construii casa la cheie intr-o luna si jumatate , cu doar 2.9000€ manopera + materiale.

Daca va hotarati , contactatima pe constro93@gmail.com
Sau 0737 781 177

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;case la rosu/cheie,instalatii electrice/sanitare,termoizolatii/hidroizolatii,placari marmura etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

nu ma ajuta cu nimic raspunsurile. alta era intrebarea.am specificat ca dispun de mana de lucru si as dori un pret orientativ in euro. multumesc

Bună ziua!

Un preț aproximativ pentru materiale ar fi 100 EURO/MP LA ROȘU, iar LA CHEIE 200 EURO/MP. Prețul poate fi și mai mic, DAR ȘI MAI MARE (în funcție de proiect și de calitatea și prețul materialelor folosite)

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *