Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa realizez o casa cu structura in cadre iar peretii vor fi dubli

Doresc sa realizez o casa cu structura in cadre iar peretii vor fi dubli cu un gol de aer pe interior.
Schema arata in felul urmator (dinspre interior spre exterior):
– caramida 9-11 cm
– gol de aer 7-10 cm
– caramida 9-11 cm
– expandat 10 cm
1. Ce-i in neregula cu dorinta mea? Tote schitele/ilustratiile pe care le-am gasit pe net aveau izolatie pe interior ori deloc. Nici una pe exterior.
2. Zidaria pe interior trebuie tratata special?
3. Acel gol de aer izoleaza si termic luand in considerare cei 7-10 cm?
Ma intereseaza daca merg pe acest sistem nu fac mai mult rau decat bine din cauza spatiului atat de mare intre ziduri.
Multumesc.


Intrebare de la Dorin, pe adresa redactiei: Doresc sa realizez o casa cu structura in cadre iar peretii vor fi dubli

8 răspunsuri la “Doresc sa realizez o casa cu structura in cadre iar peretii vor fi dubli”

Buna seara,
Pentru oferta de pret va rog sa trimiteti documentatia pe add de email fl.prioteasa@yahoo.com Aceasta tehnologie a fost inventata de francezi golul de aer find al doilea termoizolant.

Buna ziua.
Cind veti cauta oferta unui constructor pentru realizarea acestui imobil, astept schitele din proiect pe adresa cavas33@tahoo.ro
Cu stima, CAVAS. 0745315725

BUNA SEARA Din ce inteleg, vrei sa faci la o constructie din cadre beton, zidurile intre stalpi si placi,cu zidarie dubla?Parerea mea ca te complici prea mult fara avantaj.Caramida 9-11 este mai scumpa decat cea de 25-30-38.Pierderea de caldura este mai mare in zona elementelor de beton[stalpi,placi,centuri],care trebuie sa le izolezi pe exterior.Golul de aer izoleaza[izoleaza si mai bine cu polistiren sau vata],daca nu exista punti termice cu ext in drepul stalpilor sau centurilor.Sper ca am inteles ce doriti,pt alte detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Salut.Asemenea lucrari se executa in tari ca Spania,Italia etc.Camera de aer de spuneti dumneavoastra nu stiu cat de eficienta poate fi la noi in tara asa cum spun si antevorbitori mei ai pirderi de caldura.Diferentele de temperaturi intre noi si aceste tari mediteraniene or sa se faca simtite in perioada de iarna.O zi buna iti doresc.

Buna.
Ma intereseaza ce se intampla in acel gol de aer in special atunci cand vaporii din casa migreaza spre exterior. Din pacate nu exista optiunea de a atasa un grafic.
– Domnule Marinel: haideti sa nu vorbim despre caramida ca fiind un izolator termic. Ori eu nu caut sa obtin o izolatie extra. Cat despre costuri va garantez ca sunt mai mici, ba chiar imi izolez casa din diferenta de pret.
– Domnule Aurel: dvs faceti referire la fatade ventilate, aici nu este cazul. Fatada ventilata are caramida aparenta cu scurgere pentru apa care se infiltreaza din exterior -gt; gol de aer de maxim 5cm -gt; izolatie -gt; perete interior.

Am ridicat problema pe mai multe site-uri cu specialisti si tacere totala in rest „se pricep” la toate.
Din ce am citit prin alte parti am ajuns la concluzia ca vaporii s-ar lovi de izolatorul „aer” si ar condesa acolo. Ca sa nu se ajunga la aceasta situatie ar trebui sa investesc mii de euro intr-un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura. Da domnule Marinel, acum se poate vorbi de costuri extra si prefer varianta cu caramida de 30.

Va multumesc pentru raspunsuri.

BUNĂ ZIUA

CONSTRUIM IN IASI SI IN ZONELE LIMITROFE

MAISTRU MARIAN
0747.87.88.12

foreman_construct_building@yahoo.com

VA RECOMAND CA DUPA ZIDARIE, PE INTERIOR PLACATI LA PIEPTENE POLESTIRENVEXPANDAT DE 2-3 CM, PLASA RABITZ, TENCUIALA, TINCI, GLET, VAR. EXTERIOR, TENCUIALA, POLESTIREN EXTRUDAT DE 5-10 CM, DECORATIVA.
GARANTAT IZOLATIE(PIERDERI DE CALDURA MINIME)

Bună ziua!

O casă adevărată a fost și este și astăzi tot casa construită din cărămidă, piatră, lemn, beton, cu temelie solidă și cu ziduri groase.
Cu noi puteți construi la un preț negociabil LA ROȘU cu materialele proprietarului de 50 EURO/MP (preț fără TVA 24% și fără impozit 16% și cu avans negociabil (30%), iar dacă dumneavoastră doriți să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor(inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton și pompa beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale – TEGO, scândură cofraj…BENEFICIAȚI și de o reducere de preț de până la 50% – la manoperă și deci, prețul ar putea fi și 25 EURO/MP
Puteți beneficia și de alte lucrări ca:
Renovare casă, apartament 30 euro/mp (negociabil – avans 30%), cu materialele proprietarului;
Montaj lemn tratat, lambriuri exterioare (“vinyl siding”), inclusiv vată, folie – 7 euro/MP(negociabil – avans 30%), cu materialele proprietarului.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *