Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Obtinere autorizatie pentru o casa realizata in urma cu 4 ani


Buna ziua! Am realizat o casa P + M in urma cu 4 ani, in mediul rural, pe terenul si in curtea unei case a bunicilor. Nu am luat atunci autorizatie de constructie si casa a fost realizata in regie proprie.
De atunci am platit impozit aferent constructiei actuale. Cum trebuie sa procedez pentru a intra in legalitate (pentru obtinere autorizatie)?


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Obtinere autorizatie pentru o casa realizata in urma cu 4 ani.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Sorin in iunie 9th, 2015

Buna ziua, pentru a obtine autorizatia de construire trebuie urmariti pasii conform legii 50/1991 ca pentru o constructie ce va urma sa fie executata. Acesti pasi sunt urmatorii:
1. obtinere certificat de urbanism de la primarie (acte necesare cerere tip, acte de proprietate, extras de carte funciara la zi de la OCPI)
2. dupa obtinerea certificatului de urbanism luati legatura cu un proiectant (0723020634) pentru a realiza proiectul si pentru a obtine avizele cerute prin certificatul de urbanism.
3 cu toate avizele adunate, cu proiectul de autorizare elaborat de proiectant se merge la primarie pentru autorizatia de construire.

Pentru informatii mai detaliate si eventuale costuri nu ezitati sa ma contactati. Sorin.82@gmail.com 0723020634

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii