Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ofer 6000 euro pentru constructia a doua case la rosu


Ofer 6000 euro (sau 100 ron /m²) pentru construirea a 2 case la rosu identice si in acelasi loc pe o suprafata de teren de 800 m² P + M, 80 m² jos, 65 m² mansarda, casele vor fi din caramida, cu planseu de beton si acoperis usor. ATENTIE Rog cititi cu atentie. Nu ofer bani in avans. Platesc lucrarea pe etape, saptamanal.
Nu asigur transport si nici cazare + mancare nu accept consumul de alcool nici chiar dupa program pe terenul unde se executa lucrarea.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Ofer 6000 euro pentru constructia a doua case la rosu.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in iunie 28th, 2015

Buna seara domnul Adrian,
Doresc sa stiu daca pretul dumneavoastra, propus, este cu t.v.a. sau nu ?
Va multumesc si astept raspuns.

Freitu lazar in iunie 28th, 2015

Oferta mea pentru banii astia este urmatoarea:Imi dai telefon(ca e in interesul tau),iar eu i-ti dau la telefon toate detaliile despre cum si in ce fel sa realizezi constructia.sin gura conditie pe care o am(daca vrei sa te ajut)este sa nu ma tii la telefon mai mult de o ora pe zi,si sa nu dureze constructia mai mult de doua luni(ca mai am si alte proiecte).Ar fi bine sa fii tanar si sa ai putere de munca ,pentru ca vei depune un efort considerabil.
Am convingerea ca vom colabora foarte bine in interesul amandurora,iar in continuare va doresc o zi placuta.
Cu stima,Freitu Lazar
Constanta.

Mihai Lazar in iunie 28th, 2015

Domnule Adrian,
Eu am convingerea ca nu v-om lucra inpreuna, odata este pentru ca eu stau in Bucuresti si nu ma deplasez, iar alt motiv este ca nu-mi place cum te adresezi, eu nu am nici un interes sa te sun, eu cred ca la banii pe care-i oferi pentru a construi doua case ar fi bine sa pui mana sa ti le faci singur, pentru ca nu vei gasi fraieri sa-ti faca doua case cu 6000 de euro.

George in iunie 28th, 2015

echipa constructori din Covazna ,intreprindere individuala asi fi interesat de lucrare tel 0758859538 ,Email georgebaracut@yahoo.com

cavas in iunie 29th, 2015

Buna ziua
Cu 17,8 euro/mp cit oferiti ,chiar daca mi-ati da toti banii in avans, nu va fac lucrarile.
Incercati sa va schimbati optica despre ce inseamna un constructor profesionist in 2015, pentru ca altfel, vati gasi tot oameni de calitatea dumneavoastra.
Cavas.

radu in iunie 29th, 2015

Iti dau eu mataluta 10.000 E ptr. construirea a doua case. Ce zici te bagi? Iesi in castig cu 4000 E pe care probabil ii vei plati acelora care ti le va realiza pe ale tale daca esti putin istet si stii sa te invarti.

Florian in iunie 29th, 2015

Cred ca domnul Adrian ride de noi.Am mai intilnit asemevea beneficiari,pe care e bine sa nu-i contrazici,doar sa-i ocolesti,,,,,,,

Craciun Gheorghe in iunie 29th, 2015

ziua. numele meu este Gheorghe Craciun, directorul firmei de constructii SC. Craciun Investments SRL.
Noi dorim sa va facem o oferta in acest sens

Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail.
In functie de proiect putem sa va oferim și un discont din prețul pe care îl oferiți cel de 320 euro/mp, sau va realizam servicii în plus. Multumesc si o zi buna.
Toate cele bune
Cu stima,
 
Gheorghe Craciun
Tel Mobil: 0754 457 950 / 0737 670 630
craciun_invest@yahoo.com
 SC Craciun Investments SRL

MAISTRU STRUCTURI MARIAN=IASI in iunie 29th, 2015

CONSTRUIM ÎN IAȘI SI IN ZONELE LIMITROFE
MAISTRU MARIAN

0747878812

foreman_construct_building@yahoo.com

Mihai Lazar in iunie 30th, 2015

Poate nu ati OBSERVAT , domnul Adrian nu este beneficiar, este constructor si a contractat doua case pentru a le da la altii sa le faca, pe ceva maruntis, el nefiind in stare……

radu in iunie 30th, 2015

O incearca si el poate nimereste vreunul sa le realizeze din carton la banii acestia , ca la banii oferiti sigur nu se vor numi CASE la final

zambarescu in iulie 1st, 2015

I-mi cer scuze, dar nu ma pot abtine.
Domnu Adrian, de 100 lei mp eu va pot construii 2 case identice si pe aceasi strada, de baut nu beu nici cand plec acasa de la lucrarea dumneavoastra…de fapt promit sa ma las de bautura…de mancare, de imbracat e.t.c pentru 1 an, ca sa pot sa va construiesc la bani astia….de fapt cred ca pot sa va construiesc 3 case de bani astia….2 din paianta si una din trestie, de ce una din trestie ? DE ZAHAR.

Florian in iulie 1st, 2015

Domnilor,de ce va impacientati? Daca casa este facuta din chirpici,si cu planseu din lemn,si acoperita cu carton asfaltat,ajung banii,ba mai si ramine de-o masa la restaurant…..

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii