Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Plastic sau fibra de sticla pentru fosa septica?


Am inceput constructia unei case. Multe probleme, dar si mai multe alegeri. Acum trebuie sa instalez fosa, dar nu stiu pe ce material sa merg: plastic sau fibra de sticla? Ca si volum m-am hotarat insa la material nu stiu care ar fi mai bun si mai rezistent in timp. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Doina, pe adresa redactiei: Plastic sau fibra de sticla pentru fosa septica?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Petru B . in iunie 13th, 2015

Locuiesc intr-o localitate aflata la 50 de Km de Timisoara . Doresc sa aflu , de unde pot sa-mi cumpar o Fosa septica , care sa-mi-se instaleze la casa afla -ta la tara , unde nu este canalizare . Multumesc .

Fosa ecologica in iunie 15th, 2015

Va recomandam sa achizitionati o fosa septica ecologica. Este rezistenta la crapaturi, nu rugineste, este mai usoara, necesita vitanjare mai rar si nu degaja mirosuri urate.

Petru B . in iunie 15th, 2015

Va multumesc pentru recomandarea facuta . Dupa cum am mentionat , eu locuiesc la aprox . 50 Km de Timisoara . Am cautat la cateva „Supermarkheturi ” si nu am gasit . Mai mult , nu au stiut sa-mi recomande unde se gasesc . Asi dori sa cumpar o Fosa setica ecologica , pe care sa-mi-o si instaleze o persoana specializata .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii