Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie sa cumparam usile de interior si nu stim ce culoare sa alegem

Buna ziua. Am ajuns si noi la a achizitiona usile de interior la casa. Parchetul e triplu stratificat stejar (inca nu e montat), as dori sa ma ajutati in alegerea culorii pentru usile de interior. Am dorit sa le comandam din lemn masiv dar bugetul nu ne permite, asa ca vom comanda de la porta doors. Mentionez ca geamurile si usile de exterior sunt din termopan stejar auriu, iar intre bucatarie si living este o usa mare glisanta din 3 parti tot din stejar auriu. Scarile care urca din living spre etaj sunt din lemn masiv stejar.
Nu stiu ce culoare s-ar potrivi mai bine la usi alb, bej sau ceva maro inchis.
In partea de jos a casei sunt 4 usi destul de apropiate, exista un hol mai mic, usa de la baie, birou, camera tehnica si inca o usa la bucatarie, acces din hol (aceasta as dori sa fie cu sticla) iar restul sa fie pline.
Am uitat sa precizez ca zugraveala este alb peste tot, iar in bai si pe holul de intrare este travertin.
As dori foarte mult sa-mi dati un sfat, multumesc.


Intrebare de la mya, pe adresa redactiei: Trebuie sa cumparam usile de interior si nu stim ce culoare sa alegem.

4 răspunsuri la “Trebuie sa cumparam usile de interior si nu stim ce culoare sa alegem”

Buna seara, Mya!

Parerea mea este ca ar trebui sa mergeti pe varianta usilor albe. Acestea au o eleganta aparte, facand echipa buna cu nuantele pretioase, asa cum este cea a stejarului auriu si imbinandu-se armonios cu parchetul din stejar masiv. Ca o alternativa, ati putea studia furnirul acacia auriu de la Porta, iar daca nuanta acestuia este foarte apropiata de cea a tamplariei si parchetului pe care le aveti deja, cred ca puteti lua in calcul achizitionarea usilor in aceasta varianta. Eu insa as alege usile albe, iar pe cele maro inchis va recomand sa le taiati de pe lista de optiuni 🙂

Multumesc mult de sfaturi si recomandari..am sa va trimit mail cu hotaritea finala.
O zi frumoasa si linistita in continuare.

Buna ziua

usile se aleg tinand cont de culoarea parchetului , si tamplarie .
Va recomand culoarea stejarului

Buna Mia.Si eu as merge(asa si fac la noi acasa)pe usi albe.Sunt o nebunie,iar daca pui plintele acelea albe si late(nu cele ca parchetul si inguste) o sa arate superb.Acum…fiecare cu gustul lui.Noi ne dam cu parerea,doar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *