Categorii
Descurca-te singur Video

VIDEO: Cum faci jardiniere din cauciucuri vechi – DIY

Am gasit 4 cauciucuri vechi prin curte, cred ca le adusesem de pe la unchiul meu si m-am hotarat sa fac doua jardiniere, momentan. Cu celelalte doua, care mi-au ramas, inca nu m-am hotarat ce sa fac. Dar imediat ce-mi vine o idee, o sa va anunt :).


Hai sa vedem.

Ai nevoie de:

– vopsea, iti alegi, desigur, culoarea preferata;
– pensula;
– bormasina (vei avea nevoie sa dai gauri pentru drenaj, altfel radacinile florilor vor putrezi). Poti totusi sa faci acelasi lucru cu un ciocan si un cui.
– un metru sau doi de lant. De el vei agata cauciucul;
– un cauciuc folosit, care va deveni o jardiniera.

VIDEO – DIY – Cum se face o jardiniera dintr-un cauciuc vechi:

Mai poti citi si articolul Jardiniere si ghivece din cauciucuri vechi – 12 imagini

4 răspunsuri la “VIDEO: Cum faci jardiniere din cauciucuri vechi – DIY”

Foarte frumoase jardinierele realizate! Felicitari pentru rezultat! Dar cred ca aceste cauciucuri pot fi cumva si fixate pe peretele casei sau pe gard, in lipsa de lant si pomi cu crengi destul de groase si joase.

Mioara, mai am doua cauciucuri vechi. Cred ca asta voi face cu ele. Ma mai gandesc :). De perete trebuie avut grija. Cand uzi florile se poate uda si pata si peretele

Un comentariu tipic romanesc, domnule Savin. In loc sa observati partea frumoasa si creativa a ideii prezentate in film, dvs ati gasit de cuviinta sa subliniati un pericol absolut hilar. E bine ca stim sa aratam cu degetul 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *