Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa P + 1. Am proiectul, astept oferte

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa p + 1 ce va fi lipita la cea existenta. Amprenta este de 60 mp. Ma intereseaza cat ma costa manopera la rosu si la cheie. Am proiectul partial facut si voi achizitiona personal materialele.


Intrebare de la Cosmin, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa P + 1. Am proiectul, astept oferte.

11 răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa P + 1. Am proiectul, astept oferte”

Buna !
Puteti preciza locatia?
Noi suntem din Timisoara si executam constructii in rosu incepand de la 28 euro mp
Tel: 0724837993

Multumim

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila-Ilfov,in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie, de la proiectare pana la executie toate la preturi pt zilele in care traim.Daca doriti o colaborare bazata pe seriozitate si profesionalizm,

Bună ziua!

120 MPSC X 50 EURO/MPSC = 6000 EURO – LA ROȘU și 120 MPSC X 100 EURO/MPSC = 12000 LA CHEIE.
Dacă dumneavoastră veți dori să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor (inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton turnat cu pompa furnizorului de beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale (tego, scândură cofraj, utilaje…), vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă.
Prețurile sunt negociabile.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Buna ziua
Va porpun pretul manoperei la rosu de 30 euro/mp. suprafata construita Acest pret poate sa scada sau sa creasca, in functie de complexitatea lucrarii rezultata din proiect.
Cu toata stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Imi cer scuze pentru intarziere, casa va fi construita in Bucuresti si se va alipi la o constructie existenta pe o latime iar pe o lungime se va alipi la calcan cu vecinu. voi trimite pe mailul Dvs. proiectul. Va multumesc.

Am trimis cerere de oferta pe adresele de mail. Din pacate adresele Dnului Silvestru Sterie nu este buna si nici cea a celor de la solani-stil. Astept adresele corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *