Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa incep constructia casei in Magurele, Ilfov, peste 2-4 saptamani

Buna ziua, doresc sa-mi ridic o casa P + 1, cu amprenta de 90 mp, 180 mp construiti in Magurele, judetul Ilfov.
Vreau sa o ridic la rosu anul acesta si caut o echipa de constructori. In cca. 2-4 saptamani as vrea sa ma apuc de lucru. Astept oferte pentru manopera.
Va multumesc.


Intrebare de la Horia, pe adresa redactiei: Vreau sa incep constructia casei in Magurele, Ilfov, peste 2-4 saptamani.

20 de răspunsuri la “Vreau sa incep constructia casei in Magurele, Ilfov, peste 2-4 saptamani”

Buna ziua
Va propun 28-30 euro/mp , in functie de complexitatea rezultata din proiect, pe care il astept pe adresa cavas33@yahoo.ro
Cu respect CAVAS 0745315725
Mesteri constructori de calitate, executam in toate judetela imobile la rosu, preluam case la rosu,pentru executia de finisaje interioare si exterioare.

Buna ziua pentru o oferta serioasa va rog sa ma contactati la nr de tel 0757249261 0762831457 prezint lucrare finalizata in ilfov cer si ofer seriozitate

Buna ziua, suntem interesati de executia lucrarii dar nu putem oferta pe mp, elaboram oferta de pret pe baza proiectului de executie. Daca sunteti interesat de aceasta modalitate am rugamintea sa imi transmiteti proiectul pe email: raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Gigi..Buna ziua lucrez de multa vreme in Magurele spate …stenion ..cartierul Florilor ..preturile noastre sunt de 28/30 euro mp .puteti merge in zona sa intrebati de ( nea Gigi ..din zimnicea) am construit multe case in zona ..pentru o oferta mai concreta trimiteti planuri la maranatazimnicea@yahoo.com. organizam o baraca la fata locului si acolo dormim .. Nu mancare bautura sau altceva..

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;case la rosu/cheie,termoizolatii/hidroizolatii,instalatii electrice/sanitare si tot ce apartine de finisaje.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Astept planurile pentru structura pentru a avea o discutie cat mai exacta si o oferta corecta. Saptamana viitoare ar trebui sa fie gata si am sa va contactez. Va multumesc si eu pentru raspunsuri.

Sunt ing. constructor si cu o echipa de muncitori din Maramures va pot executa constructia la rosu.Am lucrat in cercetare 14 ani iar din anul 2000 fac proiectare si executie. Din experienta daca constructia este proiectata optim se poate executa la rosu cu 28-30 euro/mp, insa pentru o evaluare corecta a necesarului de manopera si materiale ar fi bine sa-mi teimiteti proiectul pe email sau vin eu la dumneavoasrea si-l iau.Daca nu aveti proiectul de rezistenta eu vi-l fac gratis in conditiile in care execut lucrarea. Cu stima ing. Ioan Deac tel. 0725481298.

caut echipa pentru placat cu polistiren ,plasa si vopsea decorativa.
george
tel
0759990322

Doresc sa plachez cu polistiren ,plasa si decorativa ,casa cu parter si etaj in Ilfov
George
0759990322

SC.Lazar Total C-Tii
Va ofera servicii de constructii case – vile la rosu sau la cheie,
cu materialele firmei sau a clientului, numai in Bucuresti-Ilfov,
relatii numai cu proiect. email, lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Buna ziua,
Construim organizat cu sistem de cofrat propriu si logistică necesara execuției tuturor sistemelor constructive .Lucrările au coordonate tehnica si se ridica la standardelede calitate cerute de piata constructiilor rezidentiale.Preturile pe manopera sunt decente.Pt a va convinge asteptam pe e-mail ungherea@yahoo.com planurile ,si IN scurt timp o sa aveti o oferta clara.

cu stima,
Cristian
facebook:RUBIK Consulting Construct

Buna ziua
S.C. din Ilfov va ofera pret manopera fara TVA:Termen 45 zile lucratoare fara ploaie
Pret pentru constructii casa la rosu 30-35 euro/mp
Pentru detalii:cccristian77@yahoo.ro sau 0744.310.445

Bună ziua!

Un preț aproximativ PENTRU MANOPERĂ LA ROȘU cu materialele proprietarului ar fi 9000 euro (180 MP X 50 EURO/MP = 9000 EURO), iar un preț aproximativ PENTRU MANOPERĂ LA CHEIE cu materialele proprietarului ar fi 18000 euro (180 MP X 100 EURO/MP = 18000 EURO),
Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua, pentru dl. George care solicita executare termosistem, suntem interesati de lucrare, dar trebuie sa discutam anumite amanunte si pentru acest lucru am rugamintea sa ma contactati pe email raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Bună ziua!
Oferta noastră pentru dumneavoastră.
Construim case, vile cu 50 euro/mp la rosu, cu materialele proprietarului.
Construim case, vile cu 100 euro/mp la cheie, cu materialele proprietarului.
Construim case, vile cu 150 euro/mp la rosu, cu materialele noastre.
Construim case, vile cu 300 euro/mp la cheie, cu materialele noastre.
Prețurile de mai sus pot fi reduse chiar și cu 50% – la manoperă.
Toate prețurile de mai sus sunt fără TVA 24% și fără impozit 16%.
Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *